RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: “AUR ESTE NOUL USR! GEORGE SIMION ȘI AUR LA BUTONIERA LUI GEORGE SOROS ÎN ROMÂNIA!”

Aurelian Pavelescu: “PNȚCD AVERTIZEAZĂ ELECTORATUL SUVERANIST: GEORGE SIMION ȘI AUR LA BUTONIERA LUI GEORGE SOROS ÎN ROMÂNIA. AUR ESTE NOUL USR”

În luna august a anului 2019, chiar pe 11 August 2019, avea loc Congresul de constituire la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18), a unei noi mișcări politice intitulate la acel moment “ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA“. Ulterior, acea mișcare avea să devină AUR, Alianța pentru Unirea Românilor. ( n.r. vezi articolul În România apare o nouă mișcare politică: ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA).

Inițiativa constituirii mișcării politice venea ca urmare a campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a candidatului independent George Simion.

„România Mare în Europa” se transformă din slogan în partid politic”, scria și Marius Lulea în activenews.ro. Ulterior, după ce au fost aruncați în față George Simion și Claudiu Târziu, s-a dovedit faptul că frații Lulea aveau o implicare mai mare decât s-ar fi crezut.

Azi, 11 August 2022, Aurelian Pavelescu vine și avertizează electoratul suveranist: “GEORGE SIMION ȘI AUR LA BUTONIERA LUI GEORGE SOROS ÎN ROMÂNIA” iar “AUR ESTE NOUL USR”:

PNȚCD AVERTIZEAZĂ ELECTORATUL SUVERANIST: GEORGE SIMION ȘI AUR LA BUTONIERA LUI GEORGE SOROS ÎN ROMÂNIA. AUR ESTE NOUL USR

Mulți au spus-o de la apariția AUR, cu șeful de galerie George Simion: AUR este creația globaliștilor din serviciile secrete ca și USR. Două dintre literele care compun cele două sigle sunt comune: U și R. Nu este o întâmplare, ci este vorba despre un transfer, un calcul.

O altă nouă Românie pentru AUR, după ce USR a avut România lui. Din patru-n patru ani laboratoarele fac alt partid, mai tânăr și mai viteaz, care vrea schimbarea schimbării. Peste alți patru ani va veni altul și mai tânăr, și mai nou, și mai viteaz. Celelalte generații nu mai au loc, trebuie să dispară. Un război civil între generații, pentru a ucide orice speranță a națiunii.

Aceeași rețetă de intrare în parlament. De la globaliștii cei mai vehemenți, la naționaliștii cei mai radicali. Exact la momentul în care USR s-a prăbușit, dar după îndeplinirea misiunii pentru care-au fost creați. AUR a fost creat cu misiunea de a confisca și compromite mișcarea națională, să distrugă orice speranță.

Aceleași mesaje ale divizării, urii și violenței în societate și spațiul public. Vrajba între generații, pentru a distruge din interior națiunea. Ca și cei de la USR, AUR nu discută cu alte partide și, prin urmare, și votanții lor trebuie radicalizați împotriva celorlate grupuri electorale. Cum scrie la manual, Simion s-a-mbrăcat în ie și-și face nuntă cu poporul, declarând că vrea copii mulți – român sadea. Invitat peste tot la ore de vârf i se iartă tot, ca și useriștilor altădată.

Are voie să spună ce alții n-au, inclusiv înjuratul gros la Iohannis. Să fie credibil. Să creeze emoție colectivă – cum spunea același Iohannis.

Suveranismul înseamnă altceva:

1. proiecte economice și sociale fezabile, raportate la contextul economic și politic intern și extern, de o mare complexitate și dinamism;

2. oprirea divizării și intoleranței în societate;

3. ieșirea din capcanele extremismului lozancard instigator, care-a distrus orice șansă de naștere a unui curent suveranist și conservator în ultimii treizeci de ani. Profesionalism politic, la nivelul cel mai înalt.

AUR face tot pentru a compromite mișcarea națională, la butoniera stăpânului lor suprem, George Soros: limbaj suburban, comportament violent și instigator, indecent, șovinism de nivelul galeriilor de fotbal. Nivelul pe care-l vor Soros și-ai lui, pentru un popor caricaturizat în maimuțe urlătoare: misiune îndeplinită.

Simion nu joacă rolul cu naivitate. Nici n-ar putea să facă altfel, fiind analfabet politic. De aceea a și fost ales.

apiland.ro

După atacuri repetate împotriva PNȚCD, AUR și Simion au acum o problemă cu partidul pe care și l-a dorit, de altfel, și USR, din aceleași rațiuni. Nicio coincidență.

Gloabliștii vor toți acest partid istoric: PNȚCD este trofeul suprem. Cum să pun partidul martirilor în mâinile acestor trădători? Mișcarea pe care doresc să o construiesc alături de Liviu Dragnea, o alianță PNȚCD-APP deschisă, este singura alternativă la diversiunea AUR, construită în laboratoarele lui George Soros.

Cei care-au avut altădată succes în minciună, se târăsc, însă, azi, în praful istoriei!

Aurelian Pavelescu, Președinte PNȚCD”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]