libris.ro

Când n-au cu cine să se mai bată, #Reziștii se bat între ei, așa, să nu stea cumva spațiul de emisie al tembeliziunilor neocupat!

Când n-au cu cine să se mai bată, #Reziștii se bat între ei, așa, să nu stea cumva spațiul de emisie al tembeliziunilor neocupat!

Despre protestul din 10 August 2018, “Colonelul Mircea Dogaru susținea că protestele din 10 august au fost declanșate de structurile controlate de Germania pentru a lovi în interesele americanilor în România. Trump ar dori legarea Constanței de Gdansk”, potrivit activenews.ro (n.r. vezi “10 august, o treabă nemțească, prost făcută?”)

Gelu Vișan despre 10 August 2018: Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României (n.r. vezi Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României)

Ei bine, acum unii din actorii din acele momente, care au rostogolit o propagandă antiromânească premergătoare protestului din 10 August, se împroașcă unii pe alții cu făină în Piața Victorii, și cu multe alte „dulcegării” haștagiste și TFL-iste. Se întoarce MU*A (n.r. a se citi „MUFA”) înapoi?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mălin Bot a fost primit în Piața Victoriei din București nu doar cu o ploaie de invective, dar a fost și „dezinfectat” de către foștii săi tovarăși de propagandă și proteste finanțate din exteriorul țării.

La momentul respectiv, problema nu era atât PSD-ul, cât mai degrabă disperarea unor state de a-și înscăuna slugi trădătoare în fruntea statului român. Și românii s-au dus iar după fentă…. Ieșea unul mereu la TV cu marota PeeeSeeeDeeee, PeeeSeeeDeee….. Dar acum îi place.

“Guvernul Ciolos a aratat exact ce vrea Euro-Germania – ultimele resurse: industria energetica, Portul Constanta, Platforma Magurele, TAROM-ul etc. Din nenorocire pentru noi, cineva s-a gandit sa exploateze gazul din Marea Neagra. Noul presedinte american, necomunist, spre deosebire de tripleta Biden – Neuland – Hillary Clinton, adica Donald Trump, este om de afaceri. A inteles ca minciuna cu scutul antiracheta, menit doar sa aduca bani globalistilor si fara nicio relevanta militara (in acest sens, SCMD i-a trimis lui Ponta, inca din 2013, rapoartele GAO si raportul BEATEI KVIATEK SIMANKA din februarie 2010), nu ii este profitabila, drept care s-a gandit sa smulga Euro-Germaniei 12 mld. Euro/an prin Proiectul BRUA, de exploatare, sub control american,a gazului din Marea Neagra si Proiectul E4, prin inlocuirea Amsterdam-ului si Rotherdam-ului de Portul Constanta, pentru primirea marfurilor asiatice si legarea, prin de autostrada E4, de Gdansk. Acestei initiative, benefica pentru Romania, Euro-Germania i-a opus declansarea miscarii “#rezist”, comunista/globalista, de la New York, la Bucuresti. Sistemul basist a fost folosit pentru distrugerea rapida a structurilor militare si a Bisericii, pe fondul boicotarii guvernelor PSD- ALDE, infiltrarii cu acoperiti a acestora si santajarii, sub amenintarea DNA, in interes globalist si antiamerican, a principalilor politicieni ai majoritatii parlamentare.”, a scris colonelul Mircea Dogaru pe blogul său

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info