RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Când n-au cu cine să se mai bată, #Reziștii se bat între ei, așa, să nu stea cumva spațiul de emisie al tembeliziunilor neocupat!

Despre protestul din 10 August 2018, “Colonelul Mircea Dogaru susținea că protestele din 10 august au fost declanșate de structurile controlate de Germania pentru a lovi în interesele americanilor în România. Trump ar dori legarea Constanței de Gdansk”, potrivit activenews.ro (n.r. vezi “10 august, o treabă nemțească, prost făcută?”)

Gelu Vișan despre 10 August 2018: Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României (n.r. vezi Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României)

apiland.ro

Ei bine, acum unii din actorii din acele momente, care au rostogolit o propagandă antiromânească premergătoare protestului din 10 August, se împroașcă unii pe alții cu făină în Piața Victorii, și cu multe alte “dulcegării” haștagiste și TFL-iste. Se întoarce MU*A (n.r. a se citi “MUFA”) înapoi?

Mălin Bot a fost primit în Piața Victoriei din București nu doar cu o ploaie de invective, dar a fost și “dezinfectat” de către foștii săi tovarăși de propagandă și proteste finanțate din exteriorul țării.

La momentul respectiv, problema nu era atât PSD-ul, cât mai degrabă disperarea unor state de a-și înscăuna slugi trădătoare în fruntea statului român. Și românii s-au dus iar după fentă…. Ieșea unul mereu la TV cu marota PeeeSeeeDeeee, PeeeSeeeDeee….. Dar acum îi place.

“Guvernul Ciolos a aratat exact ce vrea Euro-Germania – ultimele resurse: industria energetica, Portul Constanta, Platforma Magurele, TAROM-ul etc. Din nenorocire pentru noi, cineva s-a gandit sa exploateze gazul din Marea Neagra. Noul presedinte american, necomunist, spre deosebire de tripleta Biden – Neuland – Hillary Clinton, adica Donald Trump, este om de afaceri. A inteles ca minciuna cu scutul antiracheta, menit doar sa aduca bani globalistilor si fara nicio relevanta militara (in acest sens, SCMD i-a trimis lui Ponta, inca din 2013, rapoartele GAO si raportul BEATEI KVIATEK SIMANKA din februarie 2010), nu ii este profitabila, drept care s-a gandit sa smulga Euro-Germaniei 12 mld. Euro/an prin Proiectul BRUA, de exploatare, sub control american,a gazului din Marea Neagra si Proiectul E4, prin inlocuirea Amsterdam-ului si Rotherdam-ului de Portul Constanta, pentru primirea marfurilor asiatice si legarea, prin de autostrada E4, de Gdansk. Acestei initiative, benefica pentru Romania, Euro-Germania i-a opus declansarea miscarii “#rezist”, comunista/globalista, de la New York, la Bucuresti. Sistemul basist a fost folosit pentru distrugerea rapida a structurilor militare si a Bisericii, pe fondul boicotarii guvernelor PSD- ALDE, infiltrarii cu acoperiti a acestora si santajarii, sub amenintarea DNA, in interes globalist si antiamerican, a principalilor politicieni ai majoritatii parlamentare.”, a scris colonelul Mircea Dogaru pe blogul său

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]