RSS
TwitterFacebookPinterest

Rapperul Dragoș Tudorache (Dragonu AKA47) se revoltă față de nivelul umorului din România! Argumente simple de recunoaștere a neo-comunismului de astăzi prezentate de artist

Rapperul Dragoș Tudorache, mai cunoscut ca Dragonu AKA47, a discutat despre în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” de la Happy Fish TV despre situația politică și culturală din România de azi, informează R3Media.

„Înțelegerea greșită a credinței în Vest a născut cruciadele, inchiziția. Normal că Da Vinci și toți intelectualii s-au răsculat. Renașterea a născut Iluminismul, iluminismul a născut ateismul. Ateismul a născut comunismul, care a născut fascismul și cele două războaie mondiale.

Din comunism s-a născut neo-marxismul. Sunt o victimă a lui, sunt cenzurat la toate festivalurile. Și din neo-marxism s-a născut transumanismul”, a spus Tudorache.

„E foarte greu să fii creștin în România de azi. E un coșmar să fii creștin în România de azi, dacă ai 3-4 copii. E plin de burtoși și maneliști. Cel mai mare dușman al lumii actuale este confortul.

apiland.ro

Noua tiranie va fi prin plăcere. Au încercat prin teroare, au eșuat. 1984-ul al lui Orwell a fost comunismul dialectic, când te împușcau pentru o glumă, acum e teroarea prin plăcere a lui Huxley (Brave new World)”, a mai adăugat DragonuAKA47.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]