SISTEM GLOBAL de CENZURĂ cerut de la tribuna ONU | VIDEO

Prim-ministrul neozeelandez Jacinda Ardern a cerut în fața Adunării Generale a Națiunilor Unite un sistem global de cenzură, relatează publicația Zero Hedge.

Ardern a făcut apel la o coaliție globală de cenzură pentru a combate informațiile pe care le etichetează drept „dezinformări”.

Iată declarația premierului:

„Dar ce se întâmplă dacă acea minciună, spusă în mod repetat și pe mai multe platforme, îi îndeamnă, inspiră sau motivează pe alții să ia armele?! Pentru a amenința securitatea altora… Să închidă ochii la atrocități sau, mai rău, să devină complice la ele… Ce se întâmplă atunci?

Aceasta nu mai este o ipoteză. Armele de război s-au schimbat, ele sunt asupra noastră și necesită același nivel de acțiune și activitate pe care l-am pus în armele de altădată.

Am recunoscut amenințările pe care le creau vechile arme. Ne-am reunit în comunități pentru a minimiza aceste amenințări. Am creat reguli, norme și așteptări internaționale. Nu am văzut niciodată acest lucru ca pe o amenințare la adresa libertăților noastre individuale – mai degrabă, a fost o prezervare a acestora. Același lucru trebuie să se aplice acum, când ne asumăm aceste noi provocări.

La urma urmei, cum poți încheia cu succes un război dacă oamenii sunt făcuți să creadă că motivul existenței sale nu este doar legal, ci și nobil? Cum abordezi schimbările climatice dacă oamenii nu cred că ele există?

Cum te asiguri că drepturile omului sunt respectate, când aceștia sunt supuși unei retorici și ideologii pline de ură și periculoase?”, a declarat premierul neozeelandez. Preluare: MAGAZIN CRITIC

Constantinescu-Motru Ioan

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns