libris.ro

SISTEM GLOBAL de CENZURĂ cerut de la tribuna ONU | VIDEO

SISTEM GLOBAL de CENZURĂ cerut de la tribuna ONU | VIDEO

Prim-ministrul neozeelandez Jacinda Ardern a cerut în fața Adunării Generale a Națiunilor Unite un sistem global de cenzură, relatează publicația Zero Hedge.

Ardern a făcut apel la o coaliție globală de cenzură pentru a combate informațiile pe care le etichetează drept „dezinformări”.

Iată declarația premierului:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Dar ce se întâmplă dacă acea minciună, spusă în mod repetat și pe mai multe platforme, îi îndeamnă, inspiră sau motivează pe alții să ia armele?! Pentru a amenința securitatea altora… Să închidă ochii la atrocități sau, mai rău, să devină complice la ele… Ce se întâmplă atunci?

Aceasta nu mai este o ipoteză. Armele de război s-au schimbat, ele sunt asupra noastră și necesită același nivel de acțiune și activitate pe care l-am pus în armele de altădată.

Am recunoscut amenințările pe care le creau vechile arme. Ne-am reunit în comunități pentru a minimiza aceste amenințări. Am creat reguli, norme și așteptări internaționale. Nu am văzut niciodată acest lucru ca pe o amenințare la adresa libertăților noastre individuale – mai degrabă, a fost o prezervare a acestora. Același lucru trebuie să se aplice acum, când ne asumăm aceste noi provocări.

La urma urmei, cum poți încheia cu succes un război dacă oamenii sunt făcuți să creadă că motivul existenței sale nu este doar legal, ci și nobil? Cum abordezi schimbările climatice dacă oamenii nu cred că ele există?

Cum te asiguri că drepturile omului sunt respectate, când aceștia sunt supuși unei retorici și ideologii pline de ură și periculoase?”, a declarat premierul neozeelandez. Preluare: MAGAZIN CRITIC

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist