Ce este Paysafecard si cum se foloseste

Ce este Paysafecard si cum se foloseste

In materie de solutii preplatite online, cel mai mare si mai cunoscut furnizor este Paysafecard. Acesta permite clientilor sa faca plati online rapide si in siguranta. In situatia in care nu ai un card de credit, daca ai ramas fara bani pe card sau pur si simplu te intereseaza o metoda de plata online alternativa, atunci Paysafecard este alegerea potrivita pentru tine.

Paysafecard reprezinta o metoda electronica de plata, fara a avea legatura cu un cont bancar propriu. Un Paysafecard consta practic intr-un cod PIN format din 16 cifre, care este vandut de cele mai multe ori sub forma imprimata pe un bon, cu care ulterior iti incarci contul online Paysafecard.

Ce poti plati cu Paysafecard?

Serviciul de plati Paysafecard a evoluat atat de mult in ultimii ani, incat in prezent aceasta metoda poate fi utilizata pentru o multime de tranzactii online, de la simple cumparaturi in magazinele de pe internet, pana la plata facturilor sau depuneri si retrageri de pe platformele de jocuri online.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De exemplu, poti sa depui cu Paysafecard si sa introduci un cod bonus PokerStars la depunere pentru a beneficia de un bonus avantajos.

Tot mai multe site-uri accepta plati prin intermediul Paysafecard, care reprezinta asadar cea mai la indemana metoda de plata securizata pe internet pentru cei care nu detin un card bancar.

Cum cumperi Paysafecard?

Codurile Paysafecard pot fi cumparate in ziua de astazi din supermarketuri, magazine, benzinarii sau chiar la Posta Romana.

Pentru a afla care este locatia cea mai apropiata de tine de unde poti cumpara un Paysafecard poti sa vezi lista cu punctele de vanzare Paysafecard de pe site-ul oficial al furnizorului.

Daca nu vrei sa te deplasezi de acasa, atunci poti sa cumperi Paysafecard-uri si online. Asta se face direct de pe site-ul oficial al serviciului Paysafecard. Pentru asta, trebuie mai intai sa iti creezi un cont pe site-ul Paysafecard.

Ulterior vei putea cumpara coduri Paysafecard, platind cu un card de credit sau folosind ca metoda de plata transferul bancar. Imediat ce plata a fost efectuata, suma va fi disponibila in contul Paysafecard.

Valori disponibile si cat costa un Paysafecard?

Codurile Paysafecard pot fi achizitionate la valori standard de 25, 50, 100, 200 si 300 RON. Bineinteles ca pentru a obtine suma dorita poti cumpara mai multe coduri PIN Paysafecard de valori diferite. Toate aceste coduri le introduci in contul online Paysafecard, iar valorile lor se aduna la soldul total disponibil.

Poti face chiar si plati in alte monede decat lei cu ajutorul Paysafecard. Poti sa platesti de exemplu in euro, dolari americani, lire sterline sau franci elvetieni.

Tine cont insa de faptul ca se va realiza o conversie valutara la cursul stabilit de Paysafecard.De exemplu, pentru o plata de 50 RON ar trebui sa platesti o taxa de 1.49 RON, iar pentru o plata de 300 RON comisionul este de 7.95 RON.

Avantaje ale serviciului Paysafecard

Platforma este foarte bine construita si se investeste constant in imbunatatirea si aducerea ei la cele mai bune standarde. Esti indrumat, etapa cu etapa, inca de la aflarea punctului de vanzare pana la etapa de final care incheie transferul de bani.

Din moment ce utilizatorii din prezent aleg confortul si comoditatea si nu dispun de timp nelimitat sau rabdare pentru cautarea anumitor informatii de interes, site-ul oficial Paysafecard vine si ofera toate detaliile si raspunde tuturor eventualelor neclaritati care apar pe parcurs.

De asemenea, efectuand plati prin intermediul contului tau Paysafecard poti sa aduni puncte de fidelitate, pe care ulterior sa le schimbi in diverse beneficii pe site, in general coduri PIN cu care sa iti alimentezi gratuit contul. Poti chiar sa efectuezi plati si in alte monede decat leul romanesc, ceea ce poate reprezenta un avantaj in anumite situatii.

Un alt avantaj este faptul ca aceasta platforma solicita doar un minim de date persoanele utilizatorului si respecta GDPR-ul. Fara date biografice sau chiar bancare introduse, clientii nu au de ce sa isi faca griji in legatura cu informatiile personale.

Desi in ziua de azi soft-urile majoritatii site-urilor sunt destul de sigure, fiind prevenita oricare dezvaluire a datelor, multi oameni inca au exista anumite retineri fata de aceste proceduri.

Ele pot fi insa compensate prin utilizarea Paysafecard, un serviciu care asadar nu te expune niciunui risc privind fraudele bancare au alte asemenea chestiuni.

Dezavantaje ale Paysafecard

Principalul dezavantaj al Paysafecard este cel legat de valabilitatea codurilor cumparate. Astfel, cartelele preplatite sunt valabile timp de 30 de zile de la achizitionare. Daca insa iti transferi banii in contul online My Paysafecard, atunci acestia nu mai au termen de valabilitate si ii vei putea folosi oricand doresti.

Un alt minus ce poate fi adus in discutie este limita per tranzactie. Astfel, utilizand serviciul Paysafecard nu vei putea plati intr-o singura transa mai mult de 4.000 lei.

In concluzie, e clar ca serviciul de plati Paysafecard iti ofera o multime de avantaje importante si reprezinta in ziua de astazi o alternativa excelenta la platile cu cardul, fiind si extrem de usor de utilizat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info