RSS
TwitterFacebookPinterest

De ce părăsesc Partidul Democrat

de Tulsi Gabbard

Îmi iubesc țara. Dreptul nostru la viață și la libertate date de Dumnezeu, consacrate în Constituție și Declarația Drepturilor sunt ceea ce mă inspiră. Am răspuns chemării la datorie și am depus un jurământ, dedicându-mi viața susținerii și apărării acelor libertăți, atât în ​​uniformă, cât și în funcții publice.

Am crescut în Hawaii, și asta mi-a oferit o afecțiune specială pentru casa noastră, apa și resursele naturale prețioase. Așa că, atunci când aveam 21 de ani, m-am hotărât să candidez pentru Camera Reprezentanților din Hawaii, astfel încât să fiu în măsură să protejez mediul. Nu eram afiliată politic înainte de asta, dar când eram pe punctul de a-mi depune actele electorale, a trebuit decid cărui partid să mă afiliez.

Gândindu-mă ce decizie să iau, am fost inspirată de Democrații care s-au ridicat împotriva războiului din Vietnam și de cei care au luptat pentru lucrătorii de pe plantațiile din Hawaii, care erau abuzați și exploatați de proprietarii bogați. Am fost inspirată de lideri precum Martin Luther King Jr. și Robert F. Kennedy și am fost atrasă de idealurile unui Partid Democrat care încuraja un spectru larg de opinii, care a luptat pentru bărbații și femeile muncitoare – pentru omul mărunt. În schimb, Partidul Republican părea unul care susținea interesele marilor afaceri și elitelor care încurajau agresiunea. Așa că am devenit o Democrată și am rămas una timp de peste 20 de ani – o Democrată independentă, desigur, dar totuși Democrată.

Nu mai pot rămâne în Partidul Democrat de astăzi, care se află acum sub controlul complet al unei cabale elitiste de inși belicoși conduși de un vigilantism laș, care ne împart în funcție de rasă în fiecare problemă și care alimentează rasismul anti-alb, lucrează activ pentru a submina libertățile noastre date de Dumnezeu, consacrate în Constituția noastră, sunt ostili față de credincioși și de spiritualitate, demonizează poliția și protejează infractorii în detrimentul americanilor care respectă legea, cred în frontierele deschise, înarmează securismul de stat pentru a-și urmări adversarii politici și, mai presus de toate, ne târăsc tot mai aproape de războiul nuclear.

Iată câteva dintre principalele motive pentru care părăsesc Partidul Democrat, pe scurt. Voi aborda fiecare dintre acestea mai în profunzime în săptămânile următoare.

Partidul Democrat pro-război ne-a condus în pragul războiului nuclear. Partidul este condus de belicoși care sunt ținuți ferm în strânsoarea complexului militar industrial și nu știu sau nu le pasă de costul războiului sau cine plătește prețul. Președintele Biden și elita Partidului Democrat ne-au împins în prăpastia războiului nuclear, riscând să declanșeze al treilea război mondial și să distrugă lumea așa cum o cunoaștem. Aceasta este cea mai urgentă amenințare existențială cu care ne confruntăm. Am candidat pentru funcția de președinte în 2020 pentru că știam că spre asta ne îndreptăm. Toate semnele erau acolo. Am ridicat această problemă în fiecare zi în timpul campaniei și pe scena dezbaterii naționale. Dar politicienii și mass-media au ignorat-o. Nu le-a păsat atunci și nu le pasă acum.

Evident că nu am câștigat acele alegeri și nu am puterea de a face ceea ce este necesar pentru a le preveni. Președintele Biden și Congresul o fac. Dar ei refuză în mod iresponsabil să folosească această putere pentru a proteja siguranța țării noastre, a poporului american și a lumii de devastarea pe care ar aduce-o un holocaust nuclear. Pentru a-i proteja pe cei dragi, copiii noștri, lumea noastră, fac apel la poporul american să mi se alăture acum pentru a lupta împotriva acestor politicieni lași. Ar putea fi ultima noastră șansă de a face acest lucru. (…) – integral pe Reacţionarii.

Traducere de la tulsi.substack.com


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info