De ce părăsesc Partidul Democrat

de Tulsi Gabbard

Îmi iubesc țara. Dreptul nostru la viață și la libertate date de Dumnezeu, consacrate în Constituție și Declarația Drepturilor sunt ceea ce mă inspiră. Am răspuns chemării la datorie și am depus un jurământ, dedicându-mi viața susținerii și apărării acelor libertăți, atât în ​​uniformă, cât și în funcții publice.

Am crescut în Hawaii, și asta mi-a oferit o afecțiune specială pentru casa noastră, apa și resursele naturale prețioase. Așa că, atunci când aveam 21 de ani, m-am hotărât să candidez pentru Camera Reprezentanților din Hawaii, astfel încât să fiu în măsură să protejez mediul. Nu eram afiliată politic înainte de asta, dar când eram pe punctul de a-mi depune actele electorale, a trebuit decid cărui partid să mă afiliez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Gândindu-mă ce decizie să iau, am fost inspirată de Democrații care s-au ridicat împotriva războiului din Vietnam și de cei care au luptat pentru lucrătorii de pe plantațiile din Hawaii, care erau abuzați și exploatați de proprietarii bogați. Am fost inspirată de lideri precum Martin Luther King Jr. și Robert F. Kennedy și am fost atrasă de idealurile unui Partid Democrat care încuraja un spectru larg de opinii, care a luptat pentru bărbații și femeile muncitoare – pentru omul mărunt. În schimb, Partidul Republican părea unul care susținea interesele marilor afaceri și elitelor care încurajau agresiunea. Așa că am devenit o Democrată și am rămas una timp de peste 20 de ani – o Democrată independentă, desigur, dar totuși Democrată.

Nu mai pot rămâne în Partidul Democrat de astăzi, care se află acum sub controlul complet al unei cabale elitiste de inși belicoși conduși de un vigilantism laș, care ne împart în funcție de rasă în fiecare problemă și care alimentează rasismul anti-alb, lucrează activ pentru a submina libertățile noastre date de Dumnezeu, consacrate în Constituția noastră, sunt ostili față de credincioși și de spiritualitate, demonizează poliția și protejează infractorii în detrimentul americanilor care respectă legea, cred în frontierele deschise, înarmează securismul de stat pentru a-și urmări adversarii politici și, mai presus de toate, ne târăsc tot mai aproape de războiul nuclear.

Iată câteva dintre principalele motive pentru care părăsesc Partidul Democrat, pe scurt. Voi aborda fiecare dintre acestea mai în profunzime în săptămânile următoare.

Partidul Democrat pro-război ne-a condus în pragul războiului nuclear. Partidul este condus de belicoși care sunt ținuți ferm în strânsoarea complexului militar industrial și nu știu sau nu le pasă de costul războiului sau cine plătește prețul. Președintele Biden și elita Partidului Democrat ne-au împins în prăpastia războiului nuclear, riscând să declanșeze al treilea război mondial și să distrugă lumea așa cum o cunoaștem. Aceasta este cea mai urgentă amenințare existențială cu care ne confruntăm. Am candidat pentru funcția de președinte în 2020 pentru că știam că spre asta ne îndreptăm. Toate semnele erau acolo. Am ridicat această problemă în fiecare zi în timpul campaniei și pe scena dezbaterii naționale. Dar politicienii și mass-media au ignorat-o. Nu le-a păsat atunci și nu le pasă acum.

Evident că nu am câștigat acele alegeri și nu am puterea de a face ceea ce este necesar pentru a le preveni. Președintele Biden și Congresul o fac. Dar ei refuză în mod iresponsabil să folosească această putere pentru a proteja siguranța țării noastre, a poporului american și a lumii de devastarea pe care ar aduce-o un holocaust nuclear. Pentru a-i proteja pe cei dragi, copiii noștri, lumea noastră, fac apel la poporul american să mi se alăture acum pentru a lupta împotriva acestor politicieni lași. Ar putea fi ultima noastră șansă de a face acest lucru. (…) – integral pe Reacţionarii.

Traducere de la tulsi.substack.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist