libris.ro

Calicie cruntă? UDMR Carei e cea mai săracă filială a UDMR din toată România?

Calicie cruntă? UDMR Carei e cea mai săracă filială a UDMR din toată România?

Nu doar partidele românești se confruntă cu vitregii și cu lipsă cruntă de fonduri. Dacă e să ne luăm după situația de la UDMR Carei, unde UDMR-iștii au ajuns de foame și de rupți în cur (n.r. de sărăcie) să folosească aceleași numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei, atunci situația este gravă tare și în rândul maghiarilor din UDMR.

O situație neobișnuită este relatată de portalul Buletin de Carei: „Calicie sau sfidare marca UDMR Carei? Prefectura Satu Mare le permite folosirea de numere de telefon și adrese comune cu Primăria Carei”.

Concret, „la data de 4  noiembrie 2022 am semnalat faptul că organizația non-guvernamentală(sîc!) UDMR Carei folosește datele de contact ale Primăriei Carei. O fi fost prea mare factura la telefon și s-au gândit că dacă tot au un președinte care e și primar evazionist atunci să se folosească de banii careienilor pentru acțiunile lor. Scriptic, sediul UDMR se află pe strada Kolcsey Ferenc nr.2 iar Primăria Carei pe strada 1 Decembrie nr.40. Pentru reabilitarea sediului UDMR de pe strada Kolcsey Ferenc nr.2 s-au alocat bani de la bugetul local: 221 mii lei.”, scrie Buletin de Carei

Calicie cruntă? UDMR Carei e cea mai săracă filială a UDMR din toată România?
Calicie cruntă? UDMR Carei e cea mai săracă filială a UDMR din toată România?

Văzând răspunsul instituțional stupefiant către portalul Buletin de Carei, venit din partea Prefecturii Satu Mare, instituția care reprezintă de altfel Guvernul României în teritoriu, nu putem decât să ne întrebăm dacă Plăvanul a avut dreptate: chiar a devenit România un stat eșuat?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Păi dacă un număr de telefon al unei instituții publice cum este o primărie de municipiu poate fi folosit în comun și de o filială de partid, respectiv de săracii, calicii și rupții în cur (n.r. de sărăcie) de la UDMR Carei, care nu-și permit din cauza nesimțirii de la centru UDMR să-și achiziționeze un număr de telefon dedicat pentru filiala de la Carei și parazitează resursele Primăriei Carei, generând confuzie în rândul cetățenilor, atunci la ce să ne mai putem aștepta?

Mâine poimâine vom vedea un număr oficial de telefon al unei primării folosit la comun cu vreun bar de noapte, de streaptease, cu vreun clan mafiot, interlorp, sau cu cine știe ce altă grupare neortodoxă din societate? O altă problemă o reprezintă confuzia cu partidul: oamenii care sună cu probleme legate de primărie, se trezesc uneori că nu mai știu dacă au sunat la Primăria Carei, sau acolo unde se plătesc cotizațiile pentru UDMR Carei. E normală confuzia asta? Sau e chiar o metodă de presiune, pentru ca unii să-și amintească de fapt că au de plătit peșcheșul către filiala UDMR Carei? De asta ce spun cei de la Prefectura Satu Mare? E normal să se simtă omul „confuz”, să nu știe dacă este așteptat la casieria UDMR Carei mai întâi, și abia apoi la cea a Primăriei Carei?

Sugerăm pe această cale ca și UDMR-ul să termine cu calicia asta tembelă și să le dea și rupților în cur (n.r. de sărăcie) de la UDMR Carei bani de un abonament de telefon și de un număr distinct de telefon (n.r. vezi și numere de telefon: Primar, viceprimar- număr identic cu cel de la UDMR Carei… la fel si adresa poștală), altfel de mâine poimâine lumea va ajunge să le arunce pâine prin piața centrală a orașului, ca la porumbei.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info