Și gorjenii au un CARACAL! Municipiul MOTRU a fost împodobit de Crăciun și pentru PAȘTI!

O decorațiune cu un iepuraș de mari dimensiuni alături de un ou roșu a fost amplasată, de curând, într-un parc din Motru, județul Gorj, anunță Gazeta de Sud.

Fotografia a fost postată pe o rețea socială de către Ilie Zăvoianu, un cetățean din Motru care a ieșit cu copilul în parc și a rămas surprins când a văzut decorațiunea.

Sursa foto: Zăvoianu IlieFacebook

„Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!”, este mesajul postat pe Facebook de către Ilie Zăvoianu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Glumele pe seama fotografiei nu au întârziat să apară: „Schimbările climatice ne afectează sănătatea!” / „Păi, de Paște, nu ai avut parte de luminițe în oraș? E normal ca iepurașul să întoarcă serviciul acum lui Moș Crăciun” / „Iepurașul este ajutorul lui Moș Crăciun!” / „Au luat în considerare vremea” / „Trebuie să-mi bat găinile să-mi facă mai multe ouă, să le vopsesc pe 24 decembrie!”.

MAGAZIN CRITIC

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Fii ajutorul lui Moș Nicolae! Ediția a IV-a – Decembrie 2022

Dum nov. 20 , 2022
#atingeunsufletdecopil Cu prilejul începerii Sfântului post al Nașterii Domnului, Asociația Neamunit vă invită să ne fiți alături la o nouă acțiune de strângere de fonduri/donații, menită a le aduce o rază de speranță copiilor proveniți din familii nevoiașe, chiar de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor și al familiei. Neamunit și prietenii […]

Poate vă place și:

libris.ro