RSS
TwitterFacebookPinterest

MIHAI TÎRNOVEANU: Marina-Ioana Alexandru are susținerea a peste 100 de organizații civice pentru Consiliul Superior al Magistraturii

Marina-Ioana Alexandru are susținerea a peste 100 de organizații civice pentru Consiliul Superior al Magistraturii, la mare distanță fața de ceilalți candidați din partea societății civile. Parlamentul va trebui să ia act de acestă realiate atât de evidentă, altfel va fi doar un instrument al jocurilor de culise.

Despre ce e vorba: au rămas vacante 2 locuri în acest Consiliu, locuri ce trebuie completate cu avocați propuși de societatea civilă. Parlamentul va vota în acest sens. Propunerea celor 100 de asociații, inclusiv cele cele mai active de pe Linia Națională vor conta oare pentru cei din Parlament? Rămâne de văzut.

Personal eu am nădejde, sustinerea noastră pentru Marina fiind extrem de masivă și orice parlamentar care ar vota contra s-ar descalifica complet, fiind clar că votează la ordin.

Nu vă ajung 100 de asociații? Cine mai este atunci societatea civilă care trebuie să-și trimită reprezentații în CSM?

Cu Dumnezeu înainte, Marina!

de MIHAI TÎRNOVEANU


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info