MIHAI TÎRNOVEANU: Marina-Ioana Alexandru are susținerea a peste 100 de organizații civice pentru Consiliul Superior al Magistraturii

Marina-Ioana Alexandru are susținerea a peste 100 de organizații civice pentru Consiliul Superior al Magistraturii, la mare distanță fața de ceilalți candidați din partea societății civile. Parlamentul va trebui să ia act de acestă realiate atât de evidentă, altfel va fi doar un instrument al jocurilor de culise.

Despre ce e vorba: au rămas vacante 2 locuri în acest Consiliu, locuri ce trebuie completate cu avocați propuși de societatea civilă. Parlamentul va vota în acest sens. Propunerea celor 100 de asociații, inclusiv cele cele mai active de pe Linia Națională vor conta oare pentru cei din Parlament? Rămâne de văzut.

Personal eu am nădejde, sustinerea noastră pentru Marina fiind extrem de masivă și orice parlamentar care ar vota contra s-ar descalifica complet, fiind clar că votează la ordin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Nu vă ajung 100 de asociații? Cine mai este atunci societatea civilă care trebuie să-și trimită reprezentații în CSM?

Cu Dumnezeu înainte, Marina!

de MIHAI TÎRNOVEANU

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Vom boicota orice firmă austriacă din Romania!

joi dec. 8 , 2022
Personal, am boicotat și voi boicota orice firmă austriacă din România. Nu am avut niciodată conturi personale, nici eu, nici neamurile mele la Raiffeisen. Nu am alimentat și nici nu voi alimenta vreodată de la OMV. Vă cerem și dumneavoastră redactorilor, colaboratorilor, cititorilor și admiratorilor noștri să NU LE MAI DAȚI BANII […]

Poate vă place și:

libris.ro