RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, sursă de inspirație pentru avocați

Activitatea senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, sursă de inspirație pentru avocați?

Încă de la data de 15 septembrie 2021, senatorul de Iași Diana Iovanovici-Șoșoacă a adresat în scris și de la tribuna Senatului României, o întrebare pentru Ministerul Sănătății – Domnului CSEKE Attila-Zoltán – Ministrul interimar al Sănătăţii, precum și domnului Lucian Nicolae BODE – Ministrul Afacerilor Interne, prin care solicita Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia.

Redăm integral întrebarea nr. 597/a din  15.9.2021 intitulată “Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia”:

“Stimați Domni Miniștri Domnule Secretar de Stat,

Având în vedere prelungirea la infinit a unei așa-zise ”stări de alertă”, fără să ni se comunice dovezile științifice ce stau la baza acestei hotărâri, precum și inexistența unui temei legal de instituire a acesteia, vacanța binemeritată pe care și-a luat-o Sars-cov-2 (covid-19) pentru câteva luni de vară, anunțată cu surle și trâmbite de toți medicii-influenceri ai Guvernului României, apoi revenirea la restrictiile abuzive și bară să ne fie prezentate dovezile științifice pe care vă bazați în implementarea lor, precum și instituirea restricțiilor numai pentru anumite persoane și locații (pentru copii în școli restrictii abuzive, dar pe stadioane și festivalul UNTOLD — 100.000 de persoane bară nicio restricție), ereșterea numărului de infectați în acte oficiale, dar în realitate nu; față de toate aspectele inexplicabile și contradictorii existente vă solicit să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să imi transmiteți dovada izolării virusului sars-cov-2 (covid-19), dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului sars-cov-2 (covid-19), toate studiile științifiee prin care virusul a fost izolat și cercetat.

2. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să îmi transmiteți dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale faptului că în perioada lunilor dc vară 2021 virusul sars-cov-2 (covid-19) s-a aflat în vacanță, astfel cum ați anunțat atât dvs, cât și Președintele României, precum și data de la care a intrat în vacanță, dovezile științifice ale acestei date, precum și dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale reapariției virusului sars-cov-2 (covid 19), data reapariției, izolarea acestuia la reapariție, locul izolării, laboratoarele și specialiștii care au realizat aceste cercetări și data la care virusul sars-cov-2 (covid-19) va reintra în vacanță și perioada acesteia.

3. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să faceți dovada existenței variantei Delta de sars-cov-2 (covid-19), să îmi transmiteți dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale izolării, atestarii acestuia, precum și dovada și actele de cercetare că vaccinurile împotriva sars-cov-2 (covid-19) achiziționate de România până la acest moment opresc și vindecă varianta Delta a virusului sars-cov-2 (covid-19).

Vă mulțumesc!
Solicit răspuns scris și oral.
Senator neafiliat Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ”, se arată în întrebarea  nr. 597/a din  15.9.2021, adresată de senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă Ministerului Sanatatii – Domnului CSEKE Attila-Zoltán – Ministrul interimar al Sănătăţii, precum și domnului Lucian Nicolae BODE – Ministrul Afacerilor Interne

La aproximativ două săptămâni de la această inițiativă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocata Marina Ioana Alexandru a cerut și ea Guvernului să demonstreze existența virusului SARS-CoV-2, aspect consemnat și de către publicația activenews.ro, care pe data de 4 octombrie 2021 publică articolul “Avocata Marina Ioana Alexandru a cerut Guvernului să demonstreze existența virusului SARS-CoV-2 și că vaccinul e singura cale de imunizare”.

Răspunsul primit de senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă din partea Ministerului Afacerilor Interne la această întrebare, respectiv răspunsul nr. SG 4844 din 5.10.2021 privind “Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia”, este unul halucinant:

“SG: 4844/05 10 2021

libris.ro

Către,
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
SENAT
Doamnei senator Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Stimată doamnă senator,

În legătură cu întrebarea dumneavoastră, având ca obiect „Dovada existenței sars-cov-2 (covid-19) și cercetările acestuia”, vă comunicăm faptul că problematica supusă analizei excedează competențelor Ministerului Afacerilor Interne.

Cu deosebită considerație

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info