(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, sursă de inspirație pentru avocați

Activitatea senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, sursă de inspirație pentru avocați?

Încă de la data de 15 septembrie 2021, senatorul de Iași Diana Iovanovici-Șoșoacă a adresat în scris și de la tribuna Senatului României, o întrebare pentru Ministerul Sănătății – Domnului CSEKE Attila-Zoltán – Ministrul interimar al Sănătăţii, precum și domnului Lucian Nicolae BODE – Ministrul Afacerilor Interne, prin care solicita Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia.

Redăm integral întrebarea nr. 597/a din  15.9.2021 intitulată “Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia”:

“Stimați Domni Miniștri Domnule Secretar de Stat,

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Având în vedere prelungirea la infinit a unei așa-zise ”stări de alertă”, fără să ni se comunice dovezile științifice ce stau la baza acestei hotărâri, precum și inexistența unui temei legal de instituire a acesteia, vacanța binemeritată pe care și-a luat-o Sars-cov-2 (covid-19) pentru câteva luni de vară, anunțată cu surle și trâmbite de toți medicii-influenceri ai Guvernului României, apoi revenirea la restrictiile abuzive și bară să ne fie prezentate dovezile științifice pe care vă bazați în implementarea lor, precum și instituirea restricțiilor numai pentru anumite persoane și locații (pentru copii în școli restrictii abuzive, dar pe stadioane și festivalul UNTOLD — 100.000 de persoane bară nicio restricție), ereșterea numărului de infectați în acte oficiale, dar în realitate nu; față de toate aspectele inexplicabile și contradictorii existente vă solicit să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să imi transmiteți dovada izolării virusului sars-cov-2 (covid-19), dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului sars-cov-2 (covid-19), toate studiile științifiee prin care virusul a fost izolat și cercetat.

2. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să îmi transmiteți dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale faptului că în perioada lunilor dc vară 2021 virusul sars-cov-2 (covid-19) s-a aflat în vacanță, astfel cum ați anunțat atât dvs, cât și Președintele României, precum și data de la care a intrat în vacanță, dovezile științifice ale acestei date, precum și dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale reapariției virusului sars-cov-2 (covid 19), data reapariției, izolarea acestuia la reapariție, locul izolării, laboratoarele și specialiștii care au realizat aceste cercetări și data la care virusul sars-cov-2 (covid-19) va reintra în vacanță și perioada acesteia.

3. Vă solicit ca de urgență și cu precădere să faceți dovada existenței variantei Delta de sars-cov-2 (covid-19), să îmi transmiteți dovezile științifice, actele de cercetare și dovezile materiale ale izolării, atestarii acestuia, precum și dovada și actele de cercetare că vaccinurile împotriva sars-cov-2 (covid-19) achiziționate de România până la acest moment opresc și vindecă varianta Delta a virusului sars-cov-2 (covid-19).

Vă mulțumesc!
Solicit răspuns scris și oral.
Senator neafiliat Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ”, se arată în întrebarea  nr. 597/a din  15.9.2021, adresată de senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă Ministerului Sanatatii – Domnului CSEKE Attila-Zoltán – Ministrul interimar al Sănătăţii, precum și domnului Lucian Nicolae BODE – Ministrul Afacerilor Interne

La aproximativ două săptămâni de la această inițiativă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocata Marina Ioana Alexandru a cerut și ea Guvernului să demonstreze existența virusului SARS-CoV-2, aspect consemnat și de către publicația activenews.ro, care pe data de 4 octombrie 2021 publică articolul “Avocata Marina Ioana Alexandru a cerut Guvernului să demonstreze existența virusului SARS-CoV-2 și că vaccinul e singura cale de imunizare”.

Răspunsul primit de senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă din partea Ministerului Afacerilor Interne la această întrebare, respectiv răspunsul nr. SG 4844 din 5.10.2021 privind “Dovada existenței COVID-19 și cercetările acestuia”, este unul halucinant:

“SG: 4844/05 10 2021

Către,
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
SENAT
Doamnei senator Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Stimată doamnă senator,

În legătură cu întrebarea dumneavoastră, având ca obiect „Dovada existenței sars-cov-2 (covid-19) și cercetările acestuia”, vă comunicăm faptul că problematica supusă analizei excedează competențelor Ministerului Afacerilor Interne.

Cu deosebită considerație

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

E mai bine fără creștinism cultural?

mie oct. 13 , 2021
  Vorbim despre creștinism cultural atunci când morala publică acceptată în societate și legile emise de parlament țin cont de credința oamenilor, încearcă să o protejeze și chiar să o promoveze. Chiar fără să mai fie credincioși fervenți, oamenii încă poartă respect față de creștinism și de principiile morale pe care […]

Poate vă place și:

libris.ro