Pe fițuica cu miasme securistice ziaristii.com, aflată sub oblăduirea lui “Gregoire L’Ecrivain Cartianu”, a fost inițiat un sondaj intitulat “SONDAJ. Pe cine ați vota în 2024 pentru funcția de președinte al României?“.
După ce doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă a trecut de 30% în sondaj, luând rapid fața lui Cătălin Drulă (USR) și Laura Codruța Kovesi (n.r. susținută potrivit creatorului sondajului tot de către USR, dar în calitate de candidat “independent”), sondajul brusc n-a mai funcționat, dând o anumită eroare pe pagina respectivă.
Este așadar Sistemul înspăimântat de un sondaj care o dă pe Diana Iovanovici-Șoșoacă președinte împotriva lui Kovesi? Oprirea bruscă și inexplicabilă a acestui sondaj lasă de gândit. La ora la care scriem acest articol, sondajul este din nou funcțional, cu Diana Iovanovici-Șoșoacă pe primul loc, cu 31% și 917 voturi pentru ea.
Dacă până și un simplu sondaj provoacă panică printre “progresiști” și printre lacheii pestilențiali ai sistemului, asta înseamnă că numele Dianei Iovanovici-Șoșoacă provoacă panică în sistem?
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
O nouă întâlnire cu istoricul MARIUS OPREA, cu ocazia vizionării de film: VIAȚA ȘI MOARTEA ÎN LAGĂR – Balta Brăilei și Periprava, realizat de Nicolae Mărgineanu. Decernarea premiului CRISTIAN SĂILEANU pentru activitate anticomunistă, ediţia a 3-a (2023). Joi 12 ianuarie 2022, ora 18, sediul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, Str. Veseliei nr. 21, Sector […]