Psihopatia omoară România! Sclavii lui Băsescu vor ca săracii din România să nu aibă dreptul de a face copii!

Psihopatia omoară România! Sclavii lui Băsescu vor ca săracii din România să nu aibă dreptul de a face copii!

O noapte furtunoasă la Realitatea TV: printre invitați, băsistele fascistoide venite și plecate la pachet cu taxiul, Monica Tatoiu și Ioana Constantin (n.r. de la PMP, Partidul Mișcarea Populară), două specimene jalnice, ridicole, de un penibil absurd. Se strângeau de mână în platoul emisiunii, se rânjeau una la cealaltă și își țineau isonul biunivoc, în cadrul unei simbioze delirante.

Printre dumele scoase de deja insuportabila și detestabila băsistă, Monica Tatoiu, rămasă băsistă chiar și după ce Băsescu a avut o intervenție telefonică în emisiune prin intermediul căreia și-a șters bastonul de baba care se crede mare economist, doar pentru că a făcut bișniță cu niște rahaturi de cosmetice contrafăcute, și româncele au fost destul de naive și nu s-au îndreptat cu mii de procese împotriva ei, s-a numărat și o afirmație absolut șocantă:- persoanele sărace să nu aibe dreptul să procreeze, să aibă copii (n.r. simțim aici din nou băsismul fascistoid în toată splendoarea sa).

După tot circul acesta televizat în timpul căruia Tatoiu s-a ținut de mână cu o altă tipă din platou, cu care a și plecat împreună cu același taxi, îmi vin în minte versurile lui Ion Minulescu:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână(…) Două jucării stricate -Merg ţinându-se de mână…”

Ion Minulescu

Apoi, ajungându-se la discuții legate de abuzurile vaccinării forțate din Israel, Monica Tatoiu a început să se laude cu originile sale evreiești, susținând până în pânzele albe abuzurile care se petrec asupra populației din Israel, sub pretextul p(l)andemiei de Guvid. A venit replica senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, care a pofit-o să se mute în Israel, dacă tot este atât de mulțumită de dictatura sanitară instaurată în acel stat.

Dacă nu eram convins 100% pe vremea lui Băsescu că băsiștii care l-au înconjurat și susținut pe matroz sunt de o ticăloșie rară, acum deja mă apropii foarte mult de procentajul maxim…

Noroc cu senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial că le mai calcă pe asemenea specimene pe bombeu, că le scoate din pepeni și-și dau fufele arama pe față.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

14 ani de la moartea Patriarhului Teoctist! „A crede în Hristos înseamnă a te simţi responsabil în toate”

vin iul. 30 , 2021
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo. Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri All Authors Corvin Lupu Dimitrie Bejan Dumitru Almas Gică Manole Ioan Bolovan Ioan-Aurel Pop Marius Turda Silvestru Moldovan […]

Poate vă place și:

libris.ro