Psihopatia omoară România! Sclavii lui Băsescu vor ca săracii din România să nu aibă dreptul de a face copii!

Psihopatia omoară România! Sclavii lui Băsescu vor ca săracii din România să nu aibă dreptul de a face copii!

O noapte furtunoasă la Realitatea TV: printre invitați, băsistele fascistoide venite și plecate la pachet cu taxiul, Monica Tatoiu și Ioana Constantin (n.r. de la PMP, Partidul Mișcarea Populară), două specimene jalnice, ridicole, de un penibil absurd. Se strângeau de mână în platoul emisiunii, se rânjeau una la cealaltă și își țineau isonul biunivoc, în cadrul unei simbioze delirante.

Printre dumele scoase de deja insuportabila și detestabila băsistă, Monica Tatoiu, rămasă băsistă chiar și după ce Băsescu a avut o intervenție telefonică în emisiune prin intermediul căreia și-a șters bastonul de baba care se crede mare economist, doar pentru că a făcut bișniță cu niște rahaturi de cosmetice contrafăcute, și româncele au fost destul de naive și nu s-au îndreptat cu mii de procese împotriva ei, s-a numărat și o afirmație absolut șocantă:- persoanele sărace să nu aibe dreptul să procreeze, să aibă copii (n.r. simțim aici din nou băsismul fascistoid în toată splendoarea sa).

După tot circul acesta televizat în timpul căruia Tatoiu s-a ținut de mână cu o altă tipă din platou, cu care a și plecat împreună cu același taxi, îmi vin în minte versurile lui Ion Minulescu:

„În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână(…) Două jucării stricate -Merg ţinându-se de mână…”

Ion Minulescu

Apoi, ajungându-se la discuții legate de abuzurile vaccinării forțate din Israel, Monica Tatoiu a început să se laude cu originile sale evreiești, susținând până în pânzele albe abuzurile care se petrec asupra populației din Israel, sub pretextul p(l)andemiei de Guvid. A venit replica senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, care a pofit-o să se mute în Israel, dacă tot este atât de mulțumită de dictatura sanitară instaurată în acel stat.

Dacă nu eram convins 100% pe vremea lui Băsescu că băsiștii care l-au înconjurat și susținut pe matroz sunt de o ticăloșie rară, acum deja mă apropii foarte mult de procentajul maxim…

Noroc cu senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial că le mai calcă pe asemenea specimene pe bombeu, că le scoate din pepeni și-și dau fufele arama pe față.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns