Lecții predate copiilor de clasa a 3-a de către un învățător PSD-ist cu cuțitul la vedere la IAȘI!!!

Lecții predate copiilor de clasa a 3-a de către un învățător PSD-ist cu cuțitul la vedere la IAȘI!!!

O situație de-a dreptul scandaloasă s-a petrecut zilele trecute la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași, acolo unde un învățător cu frate „diputat” PSD de Iași, deci cu protecție politică, și-a permis să-și țină lecțiile la clasă cu cuțitul pe masă.

Ca și cum nu ar fi destulă în țara asta teroarea îndreptată din partea acestor partide de rău augur cum ar fi PSD și PNL, împotriva adulților, iată că nici măcar cei mici, de clasa a III-a, nu scapă de teroarea psihoemoțională răspândită de aceste două partide mizerabile care sufocă prin influență politică sistemul de învățământ.

Lecții ținute cu cuțitul pe masă la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași! Un învățător, spaima elevilor: „E pentru a-i mai înțepa din când în când”„, scrie cotidianul ieșean BZI

BZI

După cele petrecute Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași, atât copiii cât și părinții au rămas marcați de incident. Copiii au coșmaruri noaptea, în care visează scene violente în care apare și cuțitul buclucaș.

Potrivit BZI.ro, a fost pornită o anchetă la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” Iași, intrând pe fir atâta polițiștii cât și Inspectoratul Școlar Județean IAȘI:

Anchetă la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” Iași! Poliția a intrat pe fir. Directorul, șocat de ce a putut să facă învățătorul cuțitar: „Nu m-am mai confruntat niciodată cu o asemenea situație”, relatează cotidianul ieșean BZI, care a început o adevărată epopee pe acest subiect

BZI
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns