Reușesc și românii să aibă “reprezentanți” în CNCD? Până la data de 31 martie 2023 se pot depune candidaturi

Potrivit unui anunț de pe site-ul oficial al Senatului României, până la data de 31 martie 2023 pot fi depuse candidaturi la Secretarul General al Camerei Deputaţilor sau la Serviciul pentru lucrările Biroului Permanent al Senatului pentru declanşarea procedurilor parlamentare pentru numirea a 3 membri ai Colegiului director al CNCD.

“Depunere de candidaturi pentru Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

În conformitate cu dispoziţiile art. 24 din Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, republicată, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv cu cele aduse prin Legea nr. 193/2022, Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit, în şedinţa comună din 21 martie 2023, declanşarea procedurilor parlamentare pentru numirea a 3 membri ai Colegiului director al CNCD.
       Candidaturile vor fi depuse la Secretarul General al Camerei Deputaţilor sau la Serviciul pentru lucrările Biroului Permanent al Senatului până la data de 31 martie 2023.”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Senatului României

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Reușesc oare și românii să aibă “reprezentanți” în CNCD? Asta ar fi o ocazie unică să fie reprezentat pe bune și interesul poporului în cadrul acestei instituții tot mai abuzive și tot mai antiromânești. Chiar nu se găsesc și români adevărați, curajoși, patrioți, naționaliști, care să reprezinte și interesele etnicilor români în cadrul acestei instituții?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

SUA | CRIMĂ CUMPLITĂ marca lgbT comisă de o „femeie trans”. 3 copii și 3 membri ai personalului unei școli UCIȘI

mar mart. 28 , 2023
Un atac armat luni, la Covenant School din Nashville, Tennessee, a dus la moartea a trei copii, trei adulți și ucigașul. Trăgătorul a fost identificat de poliție drept Audrey Hale, un bărbat biologic de 28 de ani care se identifica drept femeie. Hale era un fost elev la școală și […]

Poate vă place și:

libris.ro