RSS
TwitterFacebookPinterest

Ce sunt handicapurile asiatice si cum sa le pariezi

Ori de cate ori vine vorba despre pariuri sportive, putem fi cu totii de acord ca oferta este foarte variata. Cei care nu sunt de acord cu noi din acest punct de vedere, pot arunca o privire peste oferta de pariuri a unui singur eveniment sportiv si cu siguranta se vor convinge.

Pe scurt, pentru un singur eveniment sportiv, indiferent ca este vorba despre un meci de fotbal, de tenis, handbal sau alt sport, exista zeci sau chiar sute de pariuri pe care le poti include pe biletul tau.

Numarul mare de optiuni disponibile poate fi atat un aspect pozitiv, cat si unul negativ. Este benefic sa ai de unde alege, deoarece in acest fel poti miza doar pe pariurile cu sanse mari de reusita. In schimb, pentru unii pariori, varietatea mare de pariuri disponibile poate fi coplesitoare. De aceea se vor multumi sa aleaga doar pariuri simple. Handicapurile asiatice nu vor fi printre ele.

De aceea, in acest articol am decis sa vorbim despre ce sunt handicapurile asiatice si cum sa le pariezi. Daca si tu te intrebi asta, atunci ai ajuns la locul potrivit. Vei gasi raspunsurile in randurile imediat urmatoare.

Ce sunt handicapurile asiatice

Inainte de toate, sa raspundem la intrebarea principala a acestui articol: ce sunt handicapurile asiatice? Ne-am documentat mult pe acest subiect, am cautat pe internet mai multe materiale informative, dar am consultat si Fortuna pareri, pentru a descoperi raspunsul. Iar acesta este urmatorul:

Handicapurile asiatice reprezinta o categorie de pariuri care se remarca prin generozitatea mare in ceea ce priveste oportunitatile disponibile pentru jucatori. Aceste pariuri iti permit sa acorzi avantaje fictive pentru o echipa sau un jucator anume, in functie de evenimentul pe care pariezi.

Dispare posibilitatea de egalitate, iar acesta reprezinta un motiv pentru care multi pariori le prefera.

Despre handicapurile asiatice ar mai trebui sa spunem ca nu sunt noi, ci dimpotriva, exista inca din anii `90. Au aparut in Indonezia, de aici fiind dat si numele de pariuri asiatice. De-a lungul timpului insa au devenit tot mai populare, fiind astazi prezente peste tot in lume, inclusiv in Europa.

apiland.ro

Cum sa le pariezi

Acum ca am lamurit ce sunt handicapurile asiatice, te intrebi probabil cum sa le pariezi. Afla ca exista mai multe tipuri de handicapuri asiatice, acestea fiind influentate de regula de valoarea avantajului sau dezavantajului acordat.

Principalele optiuni sunt insa urmatoarele:

  • Handicap asiatic 0: atunci cand alegi sa folosesti acest tip de handicap asiatic, gandeste-te ca este acelasi lucru precum pariul Draw No Bet, adica fara egal. Mai precis, daca echipa pe care mizezi castiga, vei obtine profit. Daca meciul va fi egal, atunci vei primi miza inapoi in caz de egalitate.
  • Handicap asiatic +/- 0.25: incepand cu acest tip de handicap, treburile se mai complica putin. Daca folosesti optiunea +0.25, atunci vei obtine un bilet castigator daca echipa pe care ai mizat nu pierde. Jumatate din miza iti va fi oferita inapoi in caz in care echipa pe care ai pariat a pierdut la un singur gol diferenta. Daca diferenta de goluri este mai mare, pariul va fi pierzator. In cazul in care mizezi pe echipa cu handicap -0.25 atunci aceasta ar trebui sa castige pentru ca biletul sa fie castigator;
  • Handicap asiatic +/- 0.5: in cazul acestui tip de handicap nu este posibila returnarea mizei. Atunci cand pariezi pe echipa care are handicap +0.5 atunci vei castiga pariul daca aceasta invinge sau daca meciul este egal. In cazul in care mizezi pe echipa cu handicap -0.5 atunci pariul tau va fi castigator daca aceasta castiga meciul;
  • Handicap asiatic +/- 0.75: in ceea ce priveste acest tip de handicap, vei castiga pariul daca mizezi pe echipa cu avantaj +0.75 iar aceasta castiga evenimentul sau daca se termina la egalitate. Daca pierde la un gol, primesti jumatate din miza inapoi. Miza se pierde la o diferenta mai mare de goluri. In cazul in care mizezi pe echipa cu handicap -0.75, pentru ca pariul sa fie castigator, aceasta trebuie sa castige la o diferenta de minim doua goluri. Daca echipa invinge la un singur gol diferenta, primesti jumatate din miza inapoi;
  • Handicap asiatic +/- 1: in final, acest handicap ofera un avantaj sau un dezavantaj unei echipe, in functie de pariul pe care alegi sa il joci. Daca pariezi pe echipa cu handicap +1 , castigi pariul daca aceasta invinge sau termina la egalitate. Daca pierde biletul la un gol diferenta, primesti miza inapoi. In cazul in care mizezi pe echipa cu handicap -1, aceasta trebuie sa castige la minim 2 goluri pentru ca pariul sa fie castigator. Primesti miza inapoi daca invinge la un singur gol diferenta si pierzi miza in caz de egalitate sau daca pierde.

Acesta a fost articolul nostru despre handicapuri asiatice. Speram ca informatiile prezentate mai sus iti vor fi si tie de folos.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]