25 Aprilie 2005: România și Bulgaria semnau la Luxemburg Tratatul de aderare la Uniunea Europeană

25 Aprilie 2005: România și Bulgaria semnau la Luxemburg Tratatul de aderare la Uniunea Europeană

Iată se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE. Pentru România și Bulgaria, speranțele de integrare într-o uniune economică, bazată pe solidaritate între statele membre a ajuns să însemne doar devalizarea economiilor naționale, distrugerea industriei, agriculturii, transformarea acestor două țări în piețe de desfacere și în furnizoare de forță de muncă ieftină pentru Vestul Europei.

Ce ne spune generalul izmană ajuns „guvernator” în România pentru niște stăpâni de peste mări țări, un fel de vătaf al fanarioților de pe vremuri, la împlinirea a 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE?

„Marcăm astăzi formal ajungerea României la maturitatea europeană. Se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană. România a ales irevocabil calea prosperităţii şi stabilităţii, reflectată concret în bunăstarea cetăţenilor  şi dezvoltarea afacerilor.”, a transmis generalul izmană, rușinea Armatei Române, Nicolae Ciucă, ajuns prin voia Celui Rău prim ministru al României

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


18 ani de chin, de umilințe, de sărăcire și de devalizare a avuțiilor naționale în România și Bulgaria! În plus, suveranitatea acestor două țări, mai ales cea a României, sunt ca și cvasiinexistente. De la ce a promis UE inițial, s-a ajuns la o nouă Uniune Sovietică, unde iar se caută cu disperarea crearea „omului nou”, se încearcă ștergea identității popoarelor și transformarea Uniunii într-un imens lagăr al popoarelor, unde niște birocrați scelerați să-i oblige să se dilueze identitar și să accepte o Nouă Ordine Mondială, în care greierii și gândacii să provoace activarea glandelor salivare, iar valorile culturale identitare, istorice, spirituale, să fie aruncate la coșul de gunoi.

În 18 ani, România a pierdut peste 10 milioane de locuitori care acum sunt răspândiți prin întreaga Europă. La ei s-a gândit oare Ciucă-Măciucă, Ciucă al nostru, care de fapt e al „LOR”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info