25 Aprilie 2005: România și Bulgaria semnau la Luxemburg Tratatul de aderare la Uniunea Europeană

Iată se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE. Pentru România și Bulgaria, speranțele de integrare într-o uniune economică, bazată pe solidaritate între statele membre a ajuns să însemne doar devalizarea economiilor naționale, distrugerea industriei, agriculturii, transformarea acestor două țări în piețe de desfacere și în furnizoare de forță de muncă ieftină pentru Vestul Europei.

Ce ne spune generalul izmană ajuns “guvernator” în România pentru niște stăpâni de peste mări țări, un fel de vătaf al fanarioților de pe vremuri, la împlinirea a 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE?

„Marcăm astăzi formal ajungerea României la maturitatea europeană. Se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană. România a ales irevocabil calea prosperităţii şi stabilităţii, reflectată concret în bunăstarea cetăţenilor  şi dezvoltarea afacerilor.”, a transmis generalul izmană, rușinea Armatei Române, Nicolae Ciucă, ajuns prin voia Celui Rău prim ministru al României

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

18 ani de chin, de umilințe, de sărăcire și de devalizare a avuțiilor naționale în România și Bulgaria! În plus, suveranitatea acestor două țări, mai ales cea a României, sunt ca și cvasiinexistente. De la ce a promis UE inițial, s-a ajuns la o nouă Uniune Sovietică, unde iar se caută cu disperarea crearea “omului nou”, se încearcă ștergea identității popoarelor și transformarea Uniunii într-un imens lagăr al popoarelor, unde niște birocrați scelerați să-i oblige să se dilueze identitar și să accepte o Nouă Ordine Mondială, în care greierii și gândacii să provoace activarea glandelor salivare, iar valorile culturale identitare, istorice, spirituale, să fie aruncate la coșul de gunoi.

În 18 ani, România a pierdut peste 10 milioane de locuitori care acum sunt răspândiți prin întreaga Europă. La ei s-a gândit oare Ciucă-Măciucă, Ciucă al nostru, care de fapt e al “LOR”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Partidul S.O.S. România: Plx 145/2023 trebuie retras definitiv sau modificat pe baza unor dezbateri serioase

mar apr. 25 , 2023
“Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a solicitat luni seara în comisiile reunite de muncă şi sănătate ale Camerei Deputaţilor retragerea definitivă a sprijinului Guvernului pentru Plx 145/2023. De astăzi, doamna senator a început discuţiile cu Guvernul României pentru a obţine retragerea proiectului de lege. Pentru varianta în care […]
COMUNICAT AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA

Poate vă place și:

libris.ro