RSS
TwitterFacebookPinterest

25 Aprilie 2005: România și Bulgaria semnau la Luxemburg Tratatul de aderare la Uniunea Europeană

Iată se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE. Pentru România și Bulgaria, speranțele de integrare într-o uniune economică, bazată pe solidaritate între statele membre a ajuns să însemne doar devalizarea economiilor naționale, distrugerea industriei, agriculturii, transformarea acestor două țări în piețe de desfacere și în furnizoare de forță de muncă ieftină pentru Vestul Europei.

Ce ne spune generalul izmană ajuns “guvernator” în România pentru niște stăpâni de peste mări țări, un fel de vătaf al fanarioților de pe vremuri, la împlinirea a 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE?

apiland.ro

„Marcăm astăzi formal ajungerea României la maturitatea europeană. Se împlinesc 18 ani de la semnarea Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană. România a ales irevocabil calea prosperităţii şi stabilităţii, reflectată concret în bunăstarea cetăţenilor  şi dezvoltarea afacerilor.”, a transmis generalul izmană, rușinea Armatei Române, Nicolae Ciucă, ajuns prin voia Celui Rău prim ministru al României

18 ani de chin, de umilințe, de sărăcire și de devalizare a avuțiilor naționale în România și Bulgaria! În plus, suveranitatea acestor două țări, mai ales cea a României, sunt ca și cvasiinexistente. De la ce a promis UE inițial, s-a ajuns la o nouă Uniune Sovietică, unde iar se caută cu disperarea crearea “omului nou”, se încearcă ștergea identității popoarelor și transformarea Uniunii într-un imens lagăr al popoarelor, unde niște birocrați scelerați să-i oblige să se dilueze identitar și să accepte o Nouă Ordine Mondială, în care greierii și gândacii să provoace activarea glandelor salivare, iar valorile culturale identitare, istorice, spirituale, să fie aruncate la coșul de gunoi.

În 18 ani, România a pierdut peste 10 milioane de locuitori care acum sunt răspândiți prin întreaga Europă. La ei s-a gândit oare Ciucă-Măciucă, Ciucă al nostru, care de fapt e al “LOR”?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]