RSS
TwitterFacebookPinterest

Anual, la data de 27 aprilie, Republica Moldova sărbătorește Ziua Drapelului de Stat

“Anual, la data de 27 aprilie, Republica Moldova sărbătorește Ziua Drapelului de Stat. Pentru prima dată Ziua Tricolorului a fost desemnată la data de 27 aprilie 1990, care oficial la aceeași dată a fost desemnat simbol al țării noastre de către deputații primului Legislativ.

Drapelul de Stat simbolizează trecutul, prezentul și viitorul țării noastre, reflectă principiile lui democratice, tradiția istorică a poporului, egalitatea în drepturi, prietenia și solidaritatea poporului Republicii Moldova.

apiland.ro

Tricolorul este arborat pe edificiile instituțiilor oficiale ale statului, la ceremonii și solemnități, și însumează toate aspirațiile spre libertate și democrație ale cetățenilor.

În Piața Independenței din Cahul, Consiliul Raional Cahul, Primăria Municipiului Cahul în parteneriat cu Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul desfășoară o activitate dedicată simbolurilor de stat.”, se arată într-un comunicat al Universitatății de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din CahulContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]