TRĂDARE la Carei! Consilierii PNL și PSD au votat cot la cot pentru proiectul primarului UDMR de angajare de avocat pentru păstrarea statuii postate ilegal

TRĂDARE la Carei! Consilierii PNL și PSD au votat cot la cot pentru proiectul primarului UDMR de angajare de avocat pentru păstrarea statuii postate ilegal

Astăzi, 27 aprilie 1919, a avut loc ședința extraordinară a CL Carei. În această lună a fost singura ședință a CL Carei.  Nu s-a supus la vot Procesul Verbal al ședinței anterioare, din data de 31 martie 2023.

De la grupul PSD a lipsit  președintele Binder Eugen, de la grupul PNL a lipsit Dan Bontea  iar de la UDMR a lipsit Haller Erika.

O nouă ședință în care consilierii au fost muți ca peștele, ridicând doar mâna la solicitarea președintelui de ședință Keizer Ludovic. Viceprimarul Keizer ne-a delectat din nou cu exprimările sale  deja consacrate…,,pot să pun la vot,,…,,pun la vot,, sau folosirea termenului de idee în loc de propunere.  După 15 ani de viceprimariat e o evoluție  în exprimarea sa….

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


S-a hotărât la începutul ședinței ca primul punct de pe  Ordinea de Zi să fie lăsat la final pentru ca să poată vota la această ședință si consilierul demisionar Timoc Titel de  la PNL. Proiectul lăsat la final de ședință, prin care se constată încetarea mandatului consilierului Timoc Titel nu a mai fost votat.

Ordinea de Zi a ședinței a fost suplimentată cu un proiect privind participarea Primăriei Carei ca și co organizator la etapa a II-a a campionatului de Rally Sprint. Data anunțată inițial a fost anulată și se va comunica ulterior data la care va avea loc această activitate.

Proiectele de hotărâre de pe Ordinea de Zi au fost citite punct cu punct de către viceprimarul Keizer, s-au consultat comisiile și apoi s-au ,,pus la vot,,. Voturile au fost mereu în unanimitate, nici din greșeală nu a intervenit vreun ales local pentru o dezbatere.

Proiectul favorit al primarului evazionist, cel prin care se alocă din nou bani de la careieni pentru angajare de avocat, același de fiecare dată, a fost votat de toți consilierii prezenți. E vorba de proiectul prin care primarul solicită alocarea de bani pentru angajarea unui avocat care să conteste ilegalitatea comisă de primarul organizator al manifestării din data de 12 aprilie 2023 când s-a dezvelit un grup statuar fără a avea avizele legale.

Primarul evazionist din Carei calcă în picioare avizul emis de Ministerul Culturii din România

Ședința din data de 27 aprilie 2023 a avut loc în Sala Festivă a  Primăriei Carei, aranjată astfel ca primarul să fie cu fața la pictura cu Petoffi și iubita lui. În sala de ședințe de Consiliu Local a Primăriei Carei a fost amenajat cu o săptămână în urmă biroul de Contabilitate, numărul foarte mare de angajați necesitând un spațiu pe măsură.

Daniela Ciută

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns