RSS
TwitterFacebookPinterest

Maestrul Florin Zamfirescu: “Mă tem de Șoșoacă! Este în stare să demoleze tot ce s-a realizat cu atâta trudă in toți anii care au trecut din ‘89 încoace!”

Maestrul Florin Zamfirescu, unul dintre titanii teatrului și filmului românesc face o remarcă foarte interesantă la adresa senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România:

apiland.ro

TEMEȚI-VĂ DE DIANA ȘOȘOACĂ

Mă tem de Șoșoacă! Este în stare să demoleze tot ce s-a realizat cu atâta trudă in toți anii care au trecut din ‘89 încoace! Retrocedările frauduloase, distrugeri ale agriculturii și industriei, călcarea în picioare a Constituției! Averile colosale făcute ilicit, spolierea a milioane de oameni care au părăsit țara de foame și de sărăcie! Șoșoacă este în stare să scoată la iveală toate aranjamentele acestor conducători care și-au trădat jurământul de credință depus in fața poporului și al țării!

Toți suntem în pericol de a afla adevăruri cumplite, dacă nu “facem totul” ca s-o oprim pe Diana Șoșoacă! Am zis…”, a scris amaestrul Florin Zamfirescu într-o postare pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]