libris.ro

Aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă din partea magistratului italian Angelo Giorgianni

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă evocată de un magistrat italian antimafia: „Un mare luptător pentru Libertățile poporului său”

Aflat în vizită în România, chiar la o biserică de pe plaiurile Moldovei, magistratul italian antimafia Angelo Giorgianni vine cu niște aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă:

„Organizația Mondială pentru Viață are ca punct principal de referință în acest stat (n.r. România), pe senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, mare luptător pentru Libertățile poporului său.”

Angelo Giorgianni

Procuror italian antimafia: "Speranța vine din România". Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă, Foto: captura youtube
Procuror italian antimafia: „Speranța vine din România”. Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă, Foto: captura youtube

Iată așadar că senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă și tot fenomenul „Șoșoacă” pe care aceasta l-a inițiat a avut reverberații și dincolo de granițele României, ajungând să aibă simpatii și susținere internațională. Ba chiar uneori acestea apar chiar și în locuri în care nu te-ai fi așteptat niciodată, cum ar fi Irak. Grație unor muncitori români aflați în Irak, care îi urmăreau clipurile video postate pe facebook și pe alte rețele de socializare, unii irakieni au aflat desre isprăvile Dianei Iovanovici-Șoșoacă și au ajuns s-o aprecieze și să spună că ar avea nevoie și ei acolo de un asemenea lider.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu este pentru prima dată când acest mare magistrat italian, cu o activitate prolifică și încununată de succes împotriva mafiei italiene, face aprecieri deosebit de călduroase la adresa Dianei Iovanovici-Șoșoacă. În urmă cu puțin timp, magistratul Angelo Giorgianni spunea, făcând referire bineînțeles la Diana Șoșoacă, faptul că  “Speranța vine din România”. (n.r. vezi Procuror italian antimafia: “Speranța vine din România”. Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă).

Senatoarea i-a mulțumit public pentru aprecieri și i-a îndemnat pe români să aibă curaj pentru că nu sunt singuri:

Diana Iovanovici Șoșoacă îi mulțumește dl magistrat Angelo Giorgianni pentru toate aprecierile : „Nu suntem singuri , avem susținere internațională !”✅ Dragi români căpătați curaj , mergeți înainte , nu ii lăsați pe acești nemernici sa ne ia libertatea pentru că suntem priviti cu atâta admirație din afara . Eu nu mă opresc indiferent de cate avertismente am primit .”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a Dianei Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info