RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă din partea magistratului italian Angelo Giorgianni

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă evocată de un magistrat italian antimafia: “Un mare luptător pentru Libertățile poporului său”

Aflat în vizită în România, chiar la o biserică de pe plaiurile Moldovei, magistratul italian antimafia Angelo Giorgianni vine cu niște aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă:

“Organizația Mondială pentru Viață are ca punct principal de referință în acest stat (n.r. România), pe senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, mare luptător pentru Libertățile poporului său.”

Angelo Giorgianni

Procuror italian antimafia: "Speranța vine din România". Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă, Foto: captura youtube
Procuror italian antimafia: “Speranța vine din România”. Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă, Foto: captura youtube

Iată așadar că senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă și tot fenomenul “Șoșoacă” pe care aceasta l-a inițiat a avut reverberații și dincolo de granițele României, ajungând să aibă simpatii și susținere internațională. Ba chiar uneori acestea apar chiar și în locuri în care nu te-ai fi așteptat niciodată, cum ar fi Irak. Grație unor muncitori români aflați în Irak, care îi urmăreau clipurile video postate pe facebook și pe alte rețele de socializare, unii irakieni au aflat desre isprăvile Dianei Iovanovici-Șoșoacă și au ajuns s-o aprecieze și să spună că ar avea nevoie și ei acolo de un asemenea lider.

Nu este pentru prima dată când acest mare magistrat italian, cu o activitate prolifică și încununată de succes împotriva mafiei italiene, face aprecieri deosebit de călduroase la adresa Dianei Iovanovici-Șoșoacă. În urmă cu puțin timp, magistratul Angelo Giorgianni spunea, făcând referire bineînțeles la Diana Șoșoacă, faptul că  “Speranța vine din România”. (n.r. vezi Procuror italian antimafia: “Speranța vine din România”. Recunoaștere internațională pentru Diana Iovanovici Șoșoacă).

Senatoarea i-a mulțumit public pentru aprecieri și i-a îndemnat pe români să aibă curaj pentru că nu sunt singuri:

apiland.ro

Diana Iovanovici Șoșoacă îi mulțumește dl magistrat Angelo Giorgianni pentru toate aprecierile : “Nu suntem singuri , avem susținere internațională !”✅ Dragi români căpătați curaj , mergeți înainte , nu ii lăsați pe acești nemernici sa ne ia libertatea pentru că suntem priviti cu atâta admirație din afara . Eu nu mă opresc indiferent de cate avertismente am primit .”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a Dianei Iovanovici-ȘoșoacăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]