RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Maricel Popa a fost ”convins cu frumosul” să-și dea DEMISIA din fruntea PSD Iași

În dulcele Târg al Ieșilor, Maricel Popa nu mai face nici măcar două parale. Mai marii PSD l-au ”convins cu frumosul” să-și dea DEMISIA din fruntea PSD Iași. Singurul lucru pentru care Maricel Popa încă mai ocupa această funcție, este faptul că era folosit pe post de pușculiță de partid.

Acum ori pușculița s-a golit, ori a apărut o pușculiță mai plină și mai generoasă la Iași pentru social democrații ieșeni. Șefia interimară la PSD Iași va fi asigurată de către prefectul Bogdan Cojocaru.

Din toate “învârtelile” locale, din toate gheșefturile de pe plaiurile Iașilor, PSD-ul se ghiftuia bine prin intermediul traficului de influență, prin inginerii financiare și tunuri date unor investiții publice.

apiland.ro

Așteptăm cu interes să vedem cine va fi noua pușculiță de partid pentru PSD Iași. Măricel a rămas cam Mititel, deci va trebui unul mai mare…

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]