libris.ro

Astăzi! MITING PENTRU FAMILIE LA CLUJ: PIAȚA AVRAM IANCU

Astăzi! MITING PENTRU FAMILIE LA CLUJ: PIAȚA AVRAM IANCU

Vă invităm să vă aduceți onorata contribuție la viața cetății, nu cu bani sau cu vorbe, ci prin prezența fizică la un eveniment dedicat valorilor românești, normalității și bunăstării familiei. Mitingul pentru Familie și Normalitate, 17 iunie 2023 – ora 12:00 – Piața Avram Iancu – Cluj-Napoca.

  •  pentru familia naturală – celula de bază a societăţii umane;
  •  pentru familia normală (şi creştină) – formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie,
  •  pentru femei și pentru mame, pentru bărbați și pentru tați, pentru copiii născuți sau nenăscuți = rodul dragostei părinților și a voinței Divine;
  •  pentru familia deplină – căminul generaţiilor viitoare, unde copiii cresc sănătos şi echilibrat, în iubire și armonie părintească;
  •  pentru educația tuturor generațiilor, din toate punctele de vedere, în spiritul normalității și nu al deviațiilor, al comunicării armonioase și relațiilor firești dintre bărbat și femeie și al propășirii sănătoase a vieții umane;
  •  pentru măsuri energice și politici concrete de sprijinire a familiei naturale și unite, a natalității și a vieții în condiții socio-economice decente în România;
  •  pentru crearea mijloacelor de ajutorare, revenirea la normalitate și integrarea în firesc a celor care se confruntă cu probleme de natură psihologică sau fiziologică legată de propria identitate se.xuală, căzuți în plasa propagandei ce se folosește de slăbiciunile lor.
  •  pentru o societate liberă ce înțelege, ajută, vindecă și integrează pe cei ce acceptă ajutorul și nu creează privilegii speciale nefirescului. Pentru o societate românească ce își asigură și PREZENTUL și VIITORUL!Să apărăm FAMILIA în fața politicilor nepăsării sau insuficienței, a propagandei ce încearcă să îi denatureze sensul firesc și a tuturor atacurilor la adresa ei!
  • Să spunem un NU hotărât propagandei ideologiei de gen în şcoli şi a paradelor de promovare a ”MÂNDRIEI” nefirescului (PRIDE) din oraşul nostru – Cluj-Napoca, ce sunt preconizate chiar în perioada lunii iunie!Vă aşteptăm pe toţi cei care susţineţi NORMALITATEA!Click PARTICIP/Interesat pentru a fi la curent cu toate detaliile organizatorice ce pot apărea pe parcurs. Invită-ţi la eveniment toţi prietenii!

PS:  Dacă acest eveniment facebook dispare (adică, dacă va fi şters de „cenzura facebook”), evenimentul din Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca de sâmbătă 17 iunie 2023, ora 12:00, VA AVEA LOC CU SIGURANŢĂ! Ţine minte coordonatele şi NE ÎNTÂLNIM ACOLO!

Și mai multe detalii despre eveniment, aici:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist