libris.ro

Avortul nu are vacanță

Avortul nu are vacanță

Dacă bebe ar putea vorbi …

De multe ori m-am întrebat dacă bebele din pântecele unei femei însarcinate ar putea vorbi, ce ar vrea să îi spună mamei lui? Primul răspuns care mi-a venit a fost:

Mami, eu te iubesc!

Vorbeam zilele trecute cu o femeie însărcinată care se gândea la avort ca la o opțiune pentru a-și câștiga o oarecare liniște interioară. Îmi spunea că într-o noapte a avut un vis. În vis se făcea că vroia să intre într-o biserică mare, luminoasă, iar pe treptele bisericii era o fetiță de 2-3 anișori cu bucle blonde-aurii care a întâmpinat-o cu brațele deschise și i-a spus: ”eu sunt copilul tău, de ce nu mă vrei?

Iată, uneori copii din pântece le vorbesc mamelor așa, prin vise, alteori le vorbesc prin alții care aflând durerea lor le mângâie cu vorbe de încurajare și le oferă un ajutor real, concret. Alteori… femeile nu aud nimic și nu pentru ca semne nu ar fii, ci pentru că inima le este deja înghețată, frica a pus stăpânire pe mintea lor, pe gândurile lor, pe tot universul lor… iar vocea copilului rămâne doar o șoaptă surdă al unui te iubesc care nu va înceta în veci.

O femeie nu uită niciodată un avort, un suflet care trebuia să se nască nu își uită niciodată mama, tatăl.

Motivele care duc la a considera avortul o opțiune sunt din cele mai diverse și credeți-mă ca nu ține cont de condiția sociala sau resursele materiale, este doar o chestiune de educație și de fel de a te raporta la VIAȚĂ.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Eu sunt încrezătoare că vom reuși să facem o diferență în România și că din ce în ce mai multe femei vor alege VIAȚA pentru copilul lor și că din ce în ce mai mulți oameni ne vor susține în acest demers de consiliere psihologică și ajutor concret pe care îl acordăm femeilor însărcinate aflate în nevoie.


Până acum, în urma consilierii și ajutorului acordat,

18 femei au ales viața pentru copilașul lor.

Îți mulțumesc pentru ajutorul acordat până acum!


În luna IULIE, până astăzi 28 iulie, din donațiile primite am reușit să strângem doar 25,65% din bugetul lunar total. Adică 8.159 lei din 31.800 lei, necesari pentru acoperirea tuturor cheltuielilor implicate în consilierea si ajutorul pe care îl oferim femeilor însărcinate și copiilor lor.

AJUTĂ-NE SĂ AJUTĂM!


Între timp ce-am mai făcut?

Am început să construim fântâna!

Am forat și am livrat tuburile de beton pentru fântâna la mămica Elena (cu 6 băieți și o fețită în pântece).

Așteptăm cel puțin 5 zile consecutive fără ploi ca să putem demara săpăturile cât mai adânc pentru a avea apa și în caz de secetă. Povestea ei poate fi urmărită aici.

Alți 3 copilași vin pe lume

3 cazuri noi au ajuns la noi și fiecare dintre aceste 3 femei au primit sprijinul necesar și acum se află în monitorizarea noastră cu tot ce au nevoie. Donează ca să le putem ajuta până copii se vor naște și vor face 2 anișori.

Donează pentru VIAȚĂ!

4500 lei – sprijin pentru școală

Raluca, mamă a 3 copii, cu cel mic de 1 an și 3 luni –  are nevoie de sprijin pentru a-și plăti taxa de școlarizare la Școala Postliceala Sanitara “Centrul de Studii Europene” unde intră în anul 3. Finalizarea studiilor o vor ajuta să se angajeze pe un salariu decent. Am ajutat-o și în anul 2 de studii și, deși cel mic abia se născuse, ea a mers mai departe la școală, visând la un trai mai bun.

Donează pentru Raluca!


Chiar dacă e vacanță și lumea pare relaxată, totuși, undeva în România, zilnic, peste 400 de femei însărcinate se gândesc că avortul este o opțiune.

Tu poți face o diferentă alături de noi!
Susține viața, chiar și așa din vacanță, pentru că … avortul nu ia vacanță!

Mulțumesc în numele fiecărei femei susținute de Life Call.

Adelina Fronea
Președinte Life Call

Sursa: buletinul Life Call

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist