libris.ro

Eu nu vreau ca un susținător al celor care au făcut crime împotriva poporului român să devină Cetățean de Onoare al Iașului!

Eu nu vreau ca un susținător al celor care au făcut crime împotriva poporului român să devină Cetățean de Onoare al Iașului!

Managerul interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, antiromânul Alexandru Constantin Chituţă, cel care a insistat pentru statuia lui Brukenthal din Sibiu este propus Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi.

„La Sibiu, directorul de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, este unul dintre susținătorii fervenți ai instalării statuii odiosului criminal Brukenthal la Sibiu, care desconsideră poporul român și afirmă în spațiul public că românii din Transilvania “se bucură de orașele făcute de maghiari și sași”!???. O mare rușine pentru România și pentru neamul românesc acest director de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, care ponegrește poporul român cu afirmații discriminatorii și total neadevărate. „, scria glasul.info la momentul inaugurării statuii baronului Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în timpul Răscoalei țărănești a lui Horea, Cloșca și Crișan, atunci când mii de români și-au găsit sfârșitul în mod tragic la ordinele stăpânirii

Alexandru Chituță este susținătorul fervent al baronului criminal din Transilvania, făcând  propagandă antiromânească și pro Boromir, sponsorul statuii lui Brukenthal. Redăm câteva capturi de imagine cu niște comentarii ale acestui Alexandru Chituță, fost director de marketing al Muzeului Brukenthal, actual manager interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Directorul de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, sare în sprijinul Boromir
Directorul de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, sare în sprijinul Boromir

PS: Dacă nu vreți să ne trezim cu un susținător al celor care au făcut crime împotriva poporului român să devină Cetățean de Onoare al Iașului, intrați aici pe acest link și comentați pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Iași împotriva acordării titlului de cetățean de onoare pentru acest antiromân https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=688312999990459&id=100064352962882

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info