libris.ro

Iașul o ia pe urmele Clujului antiromânesc și trădător: Alexandru Chituţă, cel care a insistat pentru statuia lui Brukenthal din Sibiu, propus Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi?

Iașul o ia pe urmele Clujului antiromânesc și trădător: Alexandru Chituţă, cel care a insistat pentru statuia lui Brukenthal din Sibiu, propus Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi?

Axa antinațională a primarilor antiromâni ai lui Iohannis, o falangă antinațională formată din Ilie Bolojan, Emil Boc, Gheorghe Falcă, Mircea Hava și ultimul, Mihai Chirica, dezertat de la PSD Iași și aterizat direct în brațele lui Iohannis, promovează de mulți ani o propagandă agresivă antiromânească. Pe unde au fost acești tartori la șefia administrațiilor unor orașe importante din România, s-a promovat curentul „Cancel culture” , în paralel cu niște acțiuni de o agresivitate antiromânească și o samavolnicie barbară împotriva reperelor identitare românești.

La Sibiu, directorul de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, este unul dintre susținătorii fervenți ai instalării statuii odiosului criminal Brukenthal la Sibiu, care desconsideră poporul român și afirmă în spațiul public că românii din Transilvania “se bucură de orașele făcute de maghiari și sași”!???. O mare rușine pentru România și pentru neamul românesc acest director de marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, care ponegrește poporul român cu afirmații discriminatorii și total neadevărate. 

Citește și: Oamenii președintelui și Grupul de la Cluj dau semnalul destrămării teritoriale a României?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Oamenii președintelui și Grupul de la Cluj dau semnalul destrămării teritoriale a României?, Foto: Facebook / Mihai Chirica / Partidul Naţional Liberal
Oamenii președintelui și Grupul de la Cluj dau semnalul destrămării teritoriale a României?, Foto: Facebook / Mihai Chirica / Partidul Naţional Liberal

Directorul marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, cel care făcea propagandă antiromânească și pro Boromir, sponsorul statuii lui Brukenthal, propus pentru a primi titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi

Cititi si: “Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români!”

Sâmbătă, 19 august 2023, pe pagina oficială de facebook a Primăriei Municipiului Iași era postat un mesaj prin care ieșenii erau anunțați că printre propunerile pentru acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi, se număra pe lângă Mircea Lucescu, antrenor celebru din fotbalul românesc, George Șerban, avocat și promotor al valorilor estetice ale Iașului, și ANTIROMÂNUL Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu și „colaborator statornic al Muzeul Municipal „Regina Maria” din laşi”.

marketing al Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță, Foto: captură video youtube

„Consiliul Local Iași se va întruni miercuri, 23 august, într-o ședință ordinară, pentru a analiza și vota, printre altele, acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi lui Mircea Lucescu, antrenor celebru din fotbalul românesc, lui George Șerban, avocat și promotor al valorilor estetice ale Iașului, și lui Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu și colaborator statornic al Muzeul Municipal „Regina Maria” din laşi. (…)

Al treilea nume propus pentru distincția de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași este Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar al Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu. A contribuit la evoluția Iașului prin numeroase expoziţii şi evenimente culturale la care se adaugă crearea „axei culturale Sibiu-laşi-Chişinău”, colaborările cu Muzeul Municipal, dar şi cu Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din laşi. O menţiune aparte este făcută referitor la prestigioasa expoziţie „Religie, Medicină, Ştiinţă şi Artă” derulată în primăvara anului 2023 la Palatul Roznovanu, care a inclus lucrări de patrimoniu de o valoare inestimabilă împrumutate de la Muzeul Naţional Brukenthal, la care au avut acces gratuit astfel toţi ieşenii pasionaţi de artă şi frumos.”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Municipiului Iași

Foto: captură Facebook/ Primăria Municipiului Iași

Cititi si: PROSTIE sau nesimțire? Klaus Iohannis a vorbit despre toleranță la inaugurarea statuii lui Brukenthal, criminalul care i-a condamnat la tragerea pe roată pe Horea, Cloșca și Crișan

Ce te poate îngrețoșa mai mult cu putință decât să auzi că Iașul o ia pe urmele Clujului antiromânesc și trădător, iar Alexandru Chituţă, cel care a insistat pentru statuia lui Brukenthal din Sibiu, să fie propus Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info