libris.ro

Raluca Turcan: „Ce s-a întâmplat în PNRR pe domeniul Culturii, mie mi se pare un pic de sabotaj la adresa identităţii naţionale”

Raluca Turcan: „Ce s-a întâmplat în PNRR pe domeniul Culturii, mie mi se pare un pic de sabotaj la adresa identităţii naţionale”

Până și noul ministru al Culturii, Raluca Turcan (PNL), a sesizat cât de perfid a fost negociat PNRR-ul având la acea vreme infiltrat la cârma Ministerului Culturii pe Hegedus Csilla (UDMR), în prezent cercetător plătit de Guvernul de la Budapesta. Surpriza a fost ca după ce UDMR a avut Ministerul Culturii, unde ministru a fost Hegedus Csilla, aceeași Hegedus Csilla a fost secretar de stat tocmai la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, unde s-au redactat proiectele pentru PNRR. Statuia Regelui Ladislau de la Oradea a fost și ea inclusă în proiectele finanțate din PNRR, printre mai multe obiective de interes pentru maghiarime. În cadrul Rutei Ladislau, proiect finanțat prin PNRR, vor fi reabilitate trei biserici și 20 de obiective care au legătură regele maghiar Ladislau l.

În cadrul componentei „Turism și cultură” vor fi finanțate prin PNRR numeroase obiective pentru iredentismul și revizionismul maghiar, nu și pentru locuitorii majoritari din Transilvania, românii. 1-0 pentr UDMR împotriva identității naționale românești!

„O prioritate la care ţin foarte mult este aceea de a găsi resurse şi de a investi în patrimoniul construit. Ce s-a întâmplat în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pe domeniul Culturii, mie mi se pare un pic de sabotaj la adresa identităţii naţionale sau, dacă nu, o neglijenţă crasă cu privire la identitatea naţională.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aşa am perceput eu, pentru că ştiţi că în calitate de ministru al Muncii a trebuit să gestionez partea de PNRR pe Ministerul Muncii. Şi acolo m-am preocupat să fie două componente: una de reformă de care aveam nevoie pentru marile sisteme publice din România şi alta de investiţii, pentru că o dată la nu ştiu câţi ani ai ocazia să atragi fonduri europene pentru nişte investiţii care să rămână şi să îmbunătăţească servicii adresate oamenilor”, a declarat Raluca Turcan într-o emisiune TV la Digi 24

Hegedus Csilla (UDMR), în prezent cercetător plătit de Guvernul de la Budapesta.

Noi am putea adăuga chiar mai mult, o trădare națională, inclusiv din partea PNL, PSD, USR și AUR, care au îngăduit ca UDMR să preia Ministerul Culturii în România și să practice acest SABOTAJ LA ADRESA IDENTITĂȚII NAȚIONALE!

Da, madam Turcan! Normal că e sabotaj! Ba chiar e TRĂDARE! Și voi sunteți direct răspunzători de mizeriile astea care se întâmplă în Transilvania. Când ai fost la inaugurarea și dezvelirea statuii lui Brukenthal la Sibiu râdeai ca oaia la tuns că dușmanul care se face responsabil de uciderea lui Horea, Cloșca și Crișan și a altor mii de țărani români, are din acel moment o statuie de „om prost”, atât de impunătoare încât să înțeleagă din românii că vor deveni iobagi și sclavi pe „vechiul lor pământ”? Isprava s-a repetat și la Oradea, acolo unde au trântit o statuie de 5,3 metri, să fie cea „mai mare din parcare”, pe banii românilor. Cum dracu’ să nu fie SABOTAJ? Dacă tocmai voi l-ați provocat, prin ignoranța, prostia, imbecilitatea și antiromânismul vostru?

Cum să puneți mă imbecililor un cercetător plătit de Guvernul de la Budapesta să conducă Ministerul Culturii din România? NEBUNILOR! OLIGOFRENILOR! RETARDAȚILOR! Normal că e SABOTAJ!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info