E oficial! VIDEO. PSD și PNL Carei și-au trădat alegătorii și au ales să se supună primarului udemerist

E oficial! VIDEO. PSD și PNL Carei și-au trădat alegătorii și au ales să se supună primarului udemerist

Primarul evazionist Kovacs, președintele ONG-ului UDMR Carei, mulțumește în plenul ședinței CL Carei consilierilor liberali și social-democrați pentru obediență, că au acceptat ca discuțiile pe marginea proiectelor de pe Ordinea de Zi să aibă loc înaintea ședințelor publice, departe de ochii și urechile careienilor care practic, i-au ales.

Joi, 9 noiembrie 2023, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Carei. O ședință formală, rapidă, care a adus la final confirmarea oficială a ceea ce Buletin de Carei a semnalat de mai mult timp și anume că aleșii locali din cele două partide nu mai reprezintă cetățenii care i-au votat și în ședințele publice nu mai au loc dezbateri ci doar susțineri pentru proiectele primarului.

Locul unde aleșii locali ar trebui să reprezinte interesele contribuabililor careieni care i-au votat s-a transformat sub conducerea unui primar evazionist și plin de datorii la bugetul de stat într-o sală de sport privată unde exercițiul principal e ridicatul de mână la înțelegere.

Primarul evazionist a ținut în mod special să mulțumească consilierilor celor două partide care fac parte din Consiliul  Local pentru că obediență, pentru că au acceptat ca dezbaterile ce ar trebui să fie  publice la ședințele CL să aibă loc înaintea ședințelor, în cadru restrâns, departe de urechile și ochii careienilor, a celor care i-au votat.

Înregistrarea e cât se poate de clară:

,,pentru cei care sunt curioși aș anunța că înainte de  sedinte ..la ultimele ședințe …avem o întâlnire între fractiuni …eu aș vrea să continuăm această bună practică…  ca anumite neînțelegeri să le clarificăm înainte de ședință…ședințele curg asa rapid datorită discutiei pe parcursul pregătirii ședinței și multumesc și la liberali și la psd  pentru această colaborare,,…

,,Buna practică,, la care face referire e o reminescență din perioada în care Kovacs era activist de partid comunist, partid care i-a asigurat postul de director la fabrica de mobilă Crasna, falimentată la fel ca și celelalte societăți pe care le-a avut.


Buletin de Carei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info