libris.ro

Sloturi video inspirate din filme

Sloturi video inspirate din filme

Foarte multi oameni din Romania detin conturi pe platformele de streaming si urmaresc online cele mai populare filme si seriale ale momentului, dar si pe cele clasice. Asta ii ajuta sa se relaxeze dupa o zi grea de munca sau sa petreaca timp de calitate impreuna cu cei dragi.

Greva de la Hollywood a tinut ceva timp aceasta industrie pe loc. Insa, o data cu incheierea ei au fost lansate o pleiada de pelicule, care mai de care mai interesante. Asadar, in prezent nu mai este o asa-numita „criza” si cinefilii se pot declara in sfarsit multumiti.

Acestia pot imbina pasiunea pentru filme si seriale cu cea pentru sloturi video. Exista in momentul de fata pe piata de pacanele o pleiada de astfel de jocuri care sunt inspirate din diverse pelicule celebre. Pe cateva dintre acestea le vei gasi in randurile de mai jos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


1. Game of Thrones

Sunt putini care nu au auzit de acest serial celebru in care intriga joaca un rol extrem de important. Jon Snow, Daenerys Targaryen si dragonii ei sau infioratorul The Knight King sunt printre personale principale. Compania Microgaming a creat un slot cu aceasta tematica, iar el este structurat pe 3 coloane, 5 role si are 243 de linii de castig.

2. Narcos

Un alt serial foarte popular este acesta in care se spune povestea traficantilor de narcotice din America Latina. Furnizorul de sloturi NetEnt a creat un joc in care scopul principal este sa intri in posesia comoarei celebrului Pablo Escobar. Are simboluri Wild si Walking Wild, dar si functii interesante precum Drive-By sau Locked Up.

3. Peaky Blinders

Acest serial se invarte in jurul familiei Shelby, cea care controla criminalitatea din Birmingham la inceputul anilor 1900. Principalul personaj este Thomas Shelby interpretat de consacratul actor irlandez Cillian Murphy. Sa stii ca poti sa primesti la Las Vegas rotiri gratuite cu care sa iti testezi norocul la acest slot care este foarte popular in momentul de fata.

4. Jumanji

In acest film care combina comedia cu aventura joaca actori foarte simpatici precum Dwayne „The Rock” Johnson, Kevin Hart sau Jack Black. Nu a impresionat la capitolul incasari, insa un celebru canal de profil a difuzat de foarte multe ori aceasta pelicula. Slotul bazat pe acest film este produs de o companie de top, este vorba despre NetEnt.

5. Superman the Movie

Majoritatea copiilor si mai ales a baietilor au fost sau sunt fanii lui Sperman, cel care a venit de pe planeta Krypton ca sa ajute umanitatea. Primul film cu acest personaj a fost lansat in anul 1978 si in rolul prinicpal a jucat celebrul actor Christopher Reeve. Slotul cu aceasta tematica este produs de Playtech si este structurat pe 4 coloane si 5 role, avand 100 de linii de castig.

6. The Mask of Zorro

Tot cei de la Playtech au produs si acest slot video care este foarte interesant. El este inspirat din filmul care l-a avut ca actor principal pe Antonio Banderas si care a fost lansat in anul 1998. Jocul are 4 linii si 5 coloane, iti propune jocuri bonus si are cele mai populare simboluri, este vorba evident despre Scatter si Wild.

7. Justice League

Este un film de la care au fost asteptari foarte mari pentru ca protagonisti erau celebri supereroi Batman, Superman, Aquaman, Wonder Woman si The Flash. Bineinteles ca cei cinci nu lipsesc nici din slotul video care are aceasta tematica. La acest joc ai posibilitatea sa castigi jackpoturi care te pot imbogati peste noapte.

8. Pink Panther

S-au facut si filme si desene animate despre celebra „Pantera Roz”. Evident ca trebuia sa apara si un joc de tip pacanele care sa aiba o tematica inspirata din aventurile Pink Panther. Slotul este creat de cei de la Playtech, iar coloana sonora iti va trezi amintiri placute.

9. Gladiator Jackpot

Cinefilii cu siguranta au auzit de acest film pentru ca a fost o capodopera care a primi 5 premii Oscar. In rolul principal a jucat neozeelandezul Russell Crowe. Slotul inspirat din aceasta pelicula are un jackpot foarte atractiv si de aceea este si extrem de popular in randul jucatorilor.

10. The Creature from the Black Lagoon

Filmul este foarte vechi, acesta fiind lansat in 1954, dar cu toate acestea a inspirat compania NetEnt, care a scos pe piata un slot cu tematica inspirata din aceasta pelicula. Asadar, daca esti fanul „clasicelor” mai mult ca sigur vei gasi interesant acest joc de pacanele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info