libris.ro

NOUA ORDINE MONDIALĂ[1]

NOUA ORDINE MONDIALĂ[1]

Noua ordine mondială va fi sprijinitǎ de organizaţii puternice, între care cele mai importante sunt „CFR”, Comisia Trilateralǎ, şi Bilderberg. Acestea funcţioneazǎ pe sistemul sincronizǎrii, având ca scop printre multe altele tulburarea gândirii umane prin generalizarea microcipurilor la toate popoarele.

          Cel care a pus bazele acestor organizaţii la începutul secolului al -XX-lea, este David Rockefeler, apoi familia acestuia va dona pǎmântul unde urma sǎ se construiascǎ mai târziu clǎdirea Naţiunilor Unite.  Familia Rothschild este deasemeni reprezentativǎ pentru progresul planurilor masonice aflându-se  de altfel în spatele holocaustului alǎturi organizaţiile amintite. Secolul al-XX-lea aducea astfel peste o sutǎ cincizeci milioane de morţi departe însǎ de îndeplinirea primului obiectiv al organizaţiei Bilderberg.

            Mişcarea transumanistǎ a fost fondatǎ de maestrul eugenic Julian Huxely iar controlorii societǎţii în frunte cu Ray Kurzweil, admit pe faţǎ cǎ noul sistem este fǎcut sǎ progreseze cǎtre o tiranie absolutǎ.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


            În anul 1999 Ray Kurzweil, conducǎtorul trans-umanismului declara: „Pânǎ în 2020 o sǎ existe un guvern unic mondial”. Tot el cu vanitate menţiona cǎ noua omenire poate trǎi totdeauna dar nu toţi vor reuşi sǎ ţinǎ pasul cu noua rasǎ stǎpânǎ – fǎcând indirect aluzie la microcipuri.

            Herman Hollerith este primul care a automatizat în America sistemul de recenzare a populaţiei şi a fondat IBM-ul. IBM-ul cu Thomas Watson ca ştab a aşezat maşinile morţii în slujba celui de-al treilea Reich. Mai târziu, pentru acţiunile sale eroice, a fost decorat cu medalia germanǎ ce aveau imprimate multe zvastici. Deasemeni şeful IBM-ului Thomas Watson, a fost membru al cultului „Brohemain Grove” împreunǎ cu bunul sǎu prieten liderul nazist, Adolf Hitler. Fiecare lagǎr de concentrare nazist era supravegheat şi condus prin operaţiile departamentului sub numele „Holleriht Abteilung”.

            În timpul construirii maşinii de rǎzboi naziste, aceste maşini ale IBM-ului au unit abilitǎţile şi locaţiile muncitorilor cu necesitǎţile lor. Prizonierii au muncit pânǎ la epuizare şi apoi au fost exterminaţi prin gazare sau împuşcare. Doar prin moarte au putut scǎpa de însemnarea cu numǎrul de 5 cifre şi de a fi marcaţi cu 6 în sistemul IBM, numǎr folosit pentru cei ce fuseserǎ deja exterminaţi. Aceste masacre au fost justificate prin raţiunea obţinerii de venituri pentru IBM şi nu numai din motive rasiste cum consemneazǎ acum istoria.

            Astǎzi noul sistem de însemnare este perfecţionat, o soluţie tehnologicǎ mult mai înaintatǎ de codificare şi urmǎrire a întregii populaţii şi anume CIP de identificare pe bazǎ de frecvenţǎ radio(soluţia digitalǎ). Semnul Bar-Code 666 şi-a îndeplinit cu excelenţǎ misiunea. Grav este cǎ oamenii sunt pregǎtiţi sǎ-l primeascǎ inclusiv pe noile lor documente,  precum cetǎţenii SUA, care considerǎ  cǎ CIP-urile de verificare ca pe un serviciu indinspensabil prin care, dupǎ apel, se ajunge la adresa solicitantului. Uşor , uşor vor fi acceptate şi de statele Uniunii Europene şi a Naţiunilor Unite. S-a vǎzut dealtfel reacţia mediaticǎ a liderilor politici şi religioşi chiar din România.

             Globalizarea ţării noastre care tocmai s-a realizat nu se întinde numai la nivel macroeconomic, ci pătrunde şi în toate structurile microsociale, până în însăşi persoana omenească, insuflând duhul său distructiv, care este spiritul banului.[2] Acesta este motivul autentic al atituidinii tolerante din politica Româneascǎ. Începând din anul 2008, în multe unitǎţi şcolare din lume copii vor avea în mod obligatoriu CIP-urile de urmǎrire, montate în uniformele şcolare sau ca o brǎţarǎ(R.F.I.D.).

            Bill Joy, fondator al Sun Microsystems, avertizeazǎ public înrobirea  electronicǎ a oamenilor în afarǎ de elitǎ pânǎ în anul 2030. Toate aceste sunt susţinute de acordurile mutuale a marilor puteri în special S.U.A şi Marea Britanie care de mai bine de 30 de ani se întrunesc pentru a realiza un „guvern unic mondial dupǎ model chinezesc.” Dovadǎ sunt întâlnirile secrete din anul 2006 în Canada (Otawa) şi  Turcia (Istambul) 2007, ale demnitarilor celor mai puternice state. Atitudinea lor ostilǎ faţǎ de mediatizarea evenimentelor, omiterea de pe lista celor invitaţi a celor mai semnificative figuri, urmǎrirea presei de forţele de ordine, sunt demonstrate şi prin reacţiile ulterioare a celor prezenţi. Veridicitatea celor susţinute se confirmǎ înainte de toate din declaraţiile la cald şi farǎ menajamente a elitei politice.

            Jim Tuker, un mare jurnalist a cercetat cu meticulozitate timp de treizeci de ani întrunirile secrete a reprezentanţilor acestor structuri masonice. Cele mai contrariate informaţii sunt legate de manipularea omenirii prin implantarea microcipurilor la cei ce le vor accepa şi decimarea populaţiei globale de la şase miliarde la doar un miliard. Este amintit printre debutanţii acestei misiuni mediatice şi Paul Dornenu, primul român implicat în aceastǎ cercetare.

            Cine a înfiinţat de fapt Naţiunile Unite şi de ce este încǎ gol primul viitor preşedinte? Cine este el? Oare U.E. şi Naţiunile Unite nu îi fac doar jocul, ca nişte simple instrumente? De ce se pregǎteşte la Ierusalim reconstruirea templului lui Solomon? Este evident cǎ vor sǎ înscǎuneze şi sǎ proclame un nou Dumnezeu al întregii lumi, un fǎcǎtor de pace mincinos, care în curând se va face cunoscut în ZIUA DECLARAŢIEI, ziua proclamǎrii liderului mondial al Noii Ere.

            „Astăzi, deja, impasul civilizaţiei occidentale nu mai este unul teoretic. El se manifestă în agonia şi absurditatea modului cotidian de viaţă. Această civilizaţie a <echilibrului groazei>, a programelor raţionale de <fericire generală>, a rezidurilor toxice, a consumaţiei nesăţioase, a înrobirii existenţei umane de ideologiile totalitariste a ajuns să ameninţe viaţa la scară universală.

           In această moarte generală, Biserica persistă în a aştepta învierea morţilor. Atâta timp cât tradiţia liturgică ortodoxă se va salva şi va funcţiona, chiar şi ascunsă în parohii şi episcopii anonime, atâta timp cât măreţia teologică se articulează având ca ax central modul de viaţă păstrat în cultul Bisericii, o civilizaţie la antipodal celei occidentale supraveţuieşte în chip tainic şi un cuvânt universal, mântuitor pentru om, se zămisleşte aşteptând să nască”[3]

           Ce se va întâmpla? Numai Dumnezeu ştie. Ce putem face? Sǎ învǎţǎm sǎ murim.

7 martie 2014


[1] apud, End Game – Blue For Globale Enslave, transcriere Dj Dave Mark, www.ReOpen911.info, Editare, subtitrare: Ste Pol, www.opensubtitles.org, corectare subtitrare: Paul Dornenu, www.infocon.ro şi documentarul Îngerul digital

[2] Georgios Mantzaridis, Globalizare şi Universalitate, Ed Bizantină, Buc 2000,      p. 13

[3] CHRISTOS YANARAS  ”ABECEDAR AL CREDINŢEI”Ed Bizantină, Buc 1996, p. 201


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist