EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă va candida ca independent la EUROPARLAMENTARE!

Scandalul soților Șoșoacă este departe de a se încheia și mai nou îmbracă o nouă formă, una politică! Vom putea asista la un nou scenariu Kramer contra Kramer, în forma Șoșoacă vs Șoșoacă.

Dumitru-Silvestru Șoșoacă tocmai și-a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o cerere de admitere a candidaturii independente la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

“Subsemnatul Șoșoacă Dumitru-Silvestru fiul lui Nicolae și al Ioanei, născut la data de……….., cetățean al României, domiciliat în mun. ………, de profesie tehnolog-chimist, având ocupația de director-adjunct al scoietății comerciale, la Spartan Contractors SRL, vă solicit prin prezenta să îmi admiteți candidatura ca independent la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.”

Încă nu se știe dacă după procesul pierdut astăzi poate candida, dar dacă nu i se interzice exercitărea unor drepturi precum dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice sau dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, Dumitru-Silvestru Șoșoacă va putea fi un potențial europarlamentar român în parlamentul european.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

12 Aprilie 1760 - Românii din Moldova și din Muntenia erau spânzurați dacă intrau "pe căi ocolite" în zona Bistriței

sâm apr. 13 , 2024
Încă de la începutul secolului XVIII, românii începeau să trăiască vremuri tot mai crude pe plăiurile Bistriței. Asuprirea sașilor împotriva românilor căpăta forme tot mai brutale și mai barbare, crima, torturile, abuzurile și umilințele la care era supusă populația românească fiind tot mai accentuate. Aceste asupriri abominabile ale sașilor împotriva […]
4 Octombrie 17a13: Românii izgoniți din Bistrița de către magistrat pentru că "se înmulţesc printre saşi"

Poate vă place și:

libris.ro