Simțul rațiunii în politică

Simțul rațiunii în politică

Le arăți oamenilor niște traseiști politici aflați în ipostaze intime cu Băsescu, Boc, Orban, Udrea, MRU, Macovei, Neamțu, Paleologu, Papahagi și tot pomelnicul de băsiști.

Și prima lor reacție este ceva de genul: dar poate sunt oameni buni care au încercat să facă și ei ceva prin alte partide, nu au fost lăsați și apoi au plecat. Poate nu s-au simțit reprezentați și au descoperit apoi suveranismul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Pe bune? Ai oameni care au stat 17 ani! 17 ani fir-ar să fie! Au stat în toate mandatele mizerabile ale lui Băsescu, s-au tras în poze cu Udrea &comp., apoi au stat în mizeria aia de fuziune dintre PDL și PNL și voi spuneți cu atâta seninătate că au plecat spre un partid suveranist pentru că nu s-au simțit „reprezentați” în PDL și PNL?

Dar 17 ani, 17 ani fir-ar să fie, s-au simțit REPREZENTAȚI de PDL și PNL? Și brusc și-au descoperit latura naționalistă și suveranistă?

Bă, da’ voi vă mai și treziți? Sau dormiți somnul cel de moarte????

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Cu BACU’ pe Jiu

joi apr. 18 , 2024
 Agresivitatea verbală cu care voi analiza aspectele generale legate de învăţământ, nu este produsul hazardului sau pură fantezie jurnalistică, ci realitatea unor argumentări profesionale, însemnate de un profesor cu vocaţie. Am fost adeptul unor raţionamente compatibile cu realitatea înconjurătoare care aparent sunt meschine, dar aplicându-le au dat rezultatele scontate în […]

Poate vă place și:

libris.ro