Erasmus+ în POLONIA: “Keen on Europe” – reprezentat de tinerii gorjeni

Un grup de liceeni de la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, coordonați de prof. Dr Ana-Daria Ionescu Haidau, directorul liceului, prof. Ema Tulpan – coordonator de proiecte educative și prof. Eugenia-Liliana Stefanescu, reprezintă echipa României în cadrul proiectului Erasmus+, “Keen on Europe”, desfășurat în perioada 21-29 mai 2024, alaturi de echipele Poloniei, Portugaliei și Lituaniei.

Proiectul urmărește imprimarea valorilor europene în rândul tinerilor și vizează formarea acestora, ca viitori cetățeni ai Europei.

In viitor, Europa va arăta așa cum o construiesc generatiile tinere astazi, în funcție de modul în care acționează și se comporta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In acest scop, activitățile sunt orientate catre interacțiunea si integrarea tinerilor de naționalități diferite, care realizează schimburi de experiență despre democrația europeană și cultura fiecărei țări participante la proiect.

Își exersează, de asemenea, dreptul la vot, printr-o simulare a alegerilor parlamentare de la Bruxelles, din acest an.

prof. Eugenia-Liliana Stefanescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Grofii UDMR de la Carei și Satu Mare folosesc baze de date cu caracter personal pentru propagandă

Dum mai 26 , 2024
Prin multe ditre orașele din Transilvania, cetățenii lor sunt inundați pe telefoane cu mesaje SMS prin care sunt anunțați ca nu cumva să uite de ziua de 15 Marte, adică de Ziua maghiarilor de pretutindeni, ori să iasă pe la nu știu ce acțiune organizată de UDMR sau de altă […]
Grofii UDMR de la Carei și Satu Mare folosesc baze de date cu caracter personal pentru propagandă

Poate vă place și:

libris.ro