I-am cunoscut, de Alexandra Neacșu-Puric

Iată o mare și minunată surpriză! A scrie o introducere, o prezentare, o recenzie, o analiză la o carte scrisă de Alexandra, mai dificil nici că se putea, de parcă ar fi fost scrisă de un mare academician, un Erudit! Și nu mă mir, rămân uluit că o persoană de numai 32 de ani a ajuns la o asemenea maturitate în gândire!
Alexandra e de-a dreptul fenomenală! Te ridică la stări neverosimile, te blochează după ce te-a ridicat la trepte greu de descris de euforie intelectuală, făcând să se umple plămânii de Adevăr! Într-un fel cartea Alexandrei există în fiecare din cei care sunt conștienți de EXISTENȚA lor reală în acest spațiu IREAL TERESTRU, totul nefiind decât maya (iluzie) după filosofia indiană, căci fiecare își poate ALEGE o altă variantă din milioanele de variante pe care autoarea te incită să le alegi după lecturarea cărții sale. (sursa: librariasophia.ro)


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


contributor

Lasă un răspuns

Next Post

Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

mar iun. 25 , 2024
O prietenă jurnalistă îmi trimite în privat un articol legat de potlogăriile făcute de unul dintre cei mai antiromâni primari români (?) ai municipiului Oradea din toată istoria modernă a României, încruntatul Ilie Bolojan, omul cu privirea rea și trădătoare de neam și de țară, om însemnat de Dumnezeu cu […]
Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

Poate vă place și:

libris.ro