Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

O prietenă jurnalistă îmi trimite în privat un articol legat de potlogăriile făcute de unul dintre cei mai antiromâni primari români (?) ai municipiului Oradea din toată istoria modernă a României, încruntatul Ilie Bolojan, omul cu privirea rea și trădătoare de neam și de țară, om însemnat de Dumnezeu cu sprâncenele unite de pe coasta de vest până pe coasta de est a Oradiei. Adică un fel trans siberian al sprâncenelor, cu oprire în două halte: Budapesta și Soros.

Acesta este articolul cu pricina: “ILIE BOLOJAN, CTITORUL DE STATUI ALE UNGARIEI ȘI SUSȚINĂTORUL MAIEI SANDU“. Însă când termini de citit articolul este indicată o altă sursă, este indicat drept autor Ion Teleanu, respectiv publicația Puterea (n.r. puterea.ro), de unde însă articolul a dispărut ca prin “farmec”. Farmecul verzișorilor fără număr care ajung pe Crișul Repede, farmecul cătușelor fluturate de reprezentanții instituțiilor de forță care protejează și încurajează mare parte dintre trădătorii și jefutorii României, sau amenințări pe față la adresa publicației respective? Asta putem doar bănui.

Informațiile care s-au dorit a fi ascunse despre Ilie Bolojan: expulzat din Italia, acuzat că ar fi șmanglit un camion din Germania

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Marele primar al Oradiei, Ilie Bolojan, mare ctitor de monumente pentru Ungaria, iar în paralel un mare demolator al monumentelor românești (n.r. statuia lui Mihai Viteazul, bustul lui Emanuil Gojdu, statuia lui Mihai Eminescu, etc), mare fan al lui miliardarului George Soros, potrivit publicației Puterea, ar fi fost dat în urmărire prin INTERPOL pentru că ar fi dispărut cu un camion din Germania, lucruri ascunse din CV-ul cu care s-a prezentat în fața orădenilor pentru a le câștiga încrederea și voturile.

Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS
Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

Potrivit aceluiași articol semnat de Ion Teleanu în Puterea, Ion Bolojan ar fi stat după gratii pentru ca apoi să ajungă la performanțele de a fi prefect de Bihor, secretar general al Guvernului, primar al Oradei și președinte al CJ Bihor, funcții pentru care ar trebui să ai un CV nepătat. Cum Ilie Bolojan a ajuns să-l înlocuiască pe Vasile Blaga în funcția de prefect al județului Bihor imediat după peripețiile cu camionul din Germania, Vasile Blaga fiind de asemenea un alt etalon național al corupției din România, nu rămâne decât să-i dăm dreptate lui Traian Băsesc:

“Eu v-am spus de câteva ori, ăsta e stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.”

Traian Băsescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Urmașii lui Horea-Rex Daciae au marcat Centenarul satului din județul Satu Mare. VIDEO

mar iun. 25 , 2024
Duminică, 23 iunie 2024, românii din satul Horea au marcat Centenarul satului. Ioan Mateș, președintele asociației Urmașii lui Horea, a mobilizat toți moții din sat și s-au organizat exemplar pentru a sărbători așa cum se cuvine această dată importantă. Au răspuns prezent la invitația organizatorilor, Primăria Sanislău, asociațiile românești ASTRA, […]
Urmașii lui Horea-Rex Daciae au marcat Centenarul satului din județul Satu Mare. VIDEO

Poate vă place și:

libris.ro