Site icon Glasul.info

Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

O prietenă jurnalistă îmi trimite în privat un articol legat de potlogăriile făcute de unul dintre cei mai antiromâni primari români (?) ai municipiului Oradea din toată istoria modernă a României, încruntatul Ilie Bolojan, omul cu privirea rea și trădătoare de neam și de țară, om însemnat de Dumnezeu cu sprâncenele unite de pe coasta de vest până pe coasta de est a Oradiei. Adică un fel trans siberian al sprâncenelor, cu oprire în două halte: Budapesta și Soros.

Acesta este articolul cu pricina: “ILIE BOLOJAN, CTITORUL DE STATUI ALE UNGARIEI ȘI SUSȚINĂTORUL MAIEI SANDU“. Însă când termini de citit articolul este indicată o altă sursă, este indicat drept autor Ion Teleanu, respectiv publicația Puterea (n.r. puterea.ro), de unde însă articolul a dispărut ca prin “farmec”. Farmecul verzișorilor fără număr care ajung pe Crișul Repede, farmecul cătușelor fluturate de reprezentanții instituțiilor de forță care protejează și încurajează mare parte dintre trădătorii și jefutorii României, sau amenințări pe față la adresa publicației respective? Asta putem doar bănui.

Informațiile care s-au dorit a fi ascunse despre Ilie Bolojan: expulzat din Italia, acuzat că ar fi șmanglit un camion din Germania

Marele primar al Oradiei, Ilie Bolojan, mare ctitor de monumente pentru Ungaria, iar în paralel un mare demolator al monumentelor românești (n.r. statuia lui Mihai Viteazul, bustul lui Emanuil Gojdu, statuia lui Mihai Eminescu, etc), mare fan al lui miliardarului George Soros, potrivit publicației Puterea, ar fi fost dat în urmărire prin INTERPOL pentru că ar fi dispărut cu un camion din Germania, lucruri ascunse din CV-ul cu care s-a prezentat în fața orădenilor pentru a le câștiga încrederea și voturile.

Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS
Ilie Bolojan, calul troian al Ungariei, ctitor de statui pentru Ungaria și fan al lui SOROS

Potrivit aceluiași articol semnat de Ion Teleanu în Puterea, Ion Bolojan ar fi stat după gratii pentru ca apoi să ajungă la performanțele de a fi prefect de Bihor, secretar general al Guvernului, primar al Oradei și președinte al CJ Bihor, funcții pentru care ar trebui să ai un CV nepătat. Cum Ilie Bolojan a ajuns să-l înlocuiască pe Vasile Blaga în funcția de prefect al județului Bihor imediat după peripețiile cu camionul din Germania, Vasile Blaga fiind de asemenea un alt etalon național al corupției din România, nu rămâne decât să-i dăm dreptate lui Traian Băsesc:

“Eu v-am spus de câteva ori, ăsta e stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.”

Traian Băsescu
Exit mobile version