6 Iulie 2024 – Pelerinajul pedestru “La pas pe colinele sfinte ale Iașului”

“Sâmbătă, 6 iulie 2024, începând cu ora 07:30, în poiana Mănăstirii Bucium din Iași, pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie, apoi, după servirea unei gustări, de la ora 09:30 se va porni în pas de rugăciune pe următorul traseu: Mânăstirea Bucium – Mânăstirea Piatra Sfântă – Parohia Pietrărie (masa de prânz 30 lei) – Mânăstirea Bârnova – Parohia Hlincea – Mânăstirea Hlincea – Mânăstirea Cetăţuia. Distanţa parcursă va fi de aproximativ 16 km.

Pelerinajul pedestru „La pas pe colinele sfinte ale Iașului” este un proiect care îşi propune să îi invite pe credincioşi mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de mănăstirile ieşene, dar și mai aproape unii de alții, conştienți fiind că suntem cu toţii pelerini prin această lume.

Pentru înscrieri, vă rugăm să îl contactați pe Pr. Teodor – Alin Astancăi, la numărul de telefon: 0755 140 838, care vă poate oferi toate informațiile dorite despre pelerinaj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Vă aşteptăm la pas pe colinele sfinte ale Iaşului!” (Mănăstirea Bucium Iaşi)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cum a ajuns TVR televiziune ANTINAȚIONALĂ? TVR prezintă conceptul de "teritorialitate superficială"!

Dum iun. 30 , 2024
Ce mi-a mai fost dat să văd promovat pe TVR… Un grup de niște așa ziși istorici și cercetători care promovează la ordin străin regionalizarea României. Pe TVR, televiziune națională, să-i promovezi pe unii care vorbesc despre conceptul de teritorialitate superficială! Bă nebunilor! Noi avem un război la granițele României […]
Cum a ajuns TVR televiziune ANTINAȚIONALĂ? TVR prezintă conceptul de "teritorialitate superficială"!

Poate vă place și:

libris.ro