Altercație în tren provocată de migranți libieni la Valea lui Mihai: au încercat să-i jefuiască pe pasageri!

Câțiva migranți libieni urcați într-un tren de către polițiștii de frontieră din județul Bihor, din localitatea Valea lui Mihai, au provocat scandal, îngrozindu-i pe pasagerii trenului Timişoara – Baia Mare.

Potrivit presei locale, trei migranți libieni foarte agresivi au încercat să-i jefuiască atât pe pasageri cât și pe șeful de tren, pe care au dorit să-l bată.

„Scandal în tren: Migranţi libieni alungaţi din Valea lui Mihai au făcut scandal şi au încercat să-i jefuiască pe pasageri (VIDEO)”, scrie ebihoreanul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Din relatările pasagerilor, migranții libieni erau foarte agresivi și căutau victime pe care să le jefuiască în tren fără a-și ascunde câtuși de puțin intențiile, ceea ce i-a făcut pe pasageri să creadă că ar putea fi sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice.

În cele din urmă, migranții libieni au fost dați jos din tren cu ajutorul poliţiei la Carei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Constituția României este scoasă în afara legii prin Ordin. Un ordin de ministru subminează caracterul limbii române de unică limbă oficială în stat

lun ian. 13 , 2020
„Constituția României este scoasă în afara legii prin Ordin. Un ordin de ministru subminează caracterul limbii române de unică limbă oficială în stat, acest fapt aducând atingere noțiunii de stat național, prevăzută în Legea Fundamentală a Statului Român. Este vorba de decizia ministrului Educației si Cercetării de a interzice universităților […]

Poate vă place și:

libris.ro