Demisia, mafiotilor! Demisia, tradatorilor! Demisia, dregatori netrebnici!

Demisia, mafiotilor! Demisia, tradatorilor! Demisia, dregatori netrebnici!

Noi cei de la Glasul Moldovei am spus-o si mai demult, de cand aflasem biografiile si toate suspiciunile cele mai urate despre acesti doi indivizi, acesti doi dusmani ai Romaniei si ai romanilor. Nu asa trebuie sa arate Romania, nu asa trebuie sa arate o tara cu atatea bogatii, care dispune de multe bogatii atat naturale cat si spirituale.

Priviti colajul prezentat de noi aici; sunt doar cateva din foarte multele personaje controversate sau din lumea interlopa care au legaturi cu cei doi tradatori de neam si de tara. Adevaratii „bulibasi” mafioti ai Romaniei sunt acesti doi capi mafioti care pozeaza in politicieni.

Demisia, mafiotilor! Demisia, tradatorilor! Demisia, dregatori netrebnici!


[one_half][/one_half]
Acesti doi indivizi au pus umarul puternic la distrugerea si la jefuirea sistematica si institutionalizata a Romaniei. Acesti doi tradatori au luat masuri impotriva vointei generale a cetatenilor Romaniei, impotriva vointei exprimata de cetatenii romani prin vot democratic si impotriva libertatilor si drepturilor democratice.

Increngatura mafiota din jurul acestor doi odiosi din politica romaneasca este infioratoare si cutremuratoare. Romania s-a transformat din cauza acestor doi dregatori netrebnici tradatori si obedienti unor interese mult prea straine si mult prea oculte de interesele neamului romanesc intr-o taverna plina de personajele cele mai grotesti, intr-o cloaca politica pestilenta si sulfuroasa, o imagine morbida a iadului si a decadentei umane.

Ei si mafia politica ce ii inconjoara au actionat impotriva intereselor nationale, economice si strategice ale statului roman, au batjocorit valorile si traditiile culturale si istorice ale poporului roman si au incurajat in schimb un curent ideologic miselesc prin care se elogiaza tagma jefuitorilor si a cotropitorilor neamului romanesc.

Nicaieri in lume, nici o tara nu-si elogiaza vrajmasii cei mai naprasnici sau dusmanii cei mai aprigi si mai ucigasi asa cum o face Romania lui Basescu si a lui Ponta. E timpul sa va treziti romani, ca ati dormit destul! Desteapta-te natiune, desteapta-te romane!

Demisia, mafiotilor! Demisia, tradatorilor! Demisia, dregatori netrebnici!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info