libris.ro

„Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice

„Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice

„Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice.

ÎN PIAŢA VICTORIEI, FALȘII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT ŞI VICIOS PE ADEVĂRAŢII PROTESTATARI ANTI-SISTEM ca sa prevină ca nu care cumva, mesajele de pe bannerele noastre să distrugă regia protestului „spontan” în pozele oficiale și să ajungă la conștiința românilor. Protestul # REZIST din Piaţa Victoriei este un FALS PROTEST ANTI-SISTEM. Este foarte util să citiți acest scurt text ÎNAINTE sa vedeți filmele.

„Te duci sa protestezi impotriva Guvernului, dar nu cu prostii de genul „Jos Dragnea” – „Sus Nicusor Dan” ci cu adevaratele motive, jefuirea Padurilor de catre Schweighofer, Poltica discretionala a ANAF fata de firmele Romanesti, politica UE de transformare a noastra intr-o groapa de gunoi a Uniunii, si esti oprit de alti protestatari, pe motiv ca ei au monopol la protestele contra Guvernului.”, scrie unul dintre protestatarii care au afisat bannerele respective

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Spontaneitatea” protestului din Piata Victoriei, deranjata de mesajele unor romani indreptate impotriva intregii clase politice

„Daţi și voi „Share” să afle şi românii cum sunt „traşi pe sfoară” de televiziuni şi de întreaga clasă politică pe banii munciţi din greu de români, pe viața românilor care sunt atât de cumplit de derutați de Mass Media.

Protestul # REZIST din Piaţa Victoriei este un protest PRO-SISTEM deghizat în un protest ANTI-PSD, dovada că imediat ce am apărut noi, care suntem cam singurii autentici protestări ANTI-SISTEM din piață, am fost atacaţi de falșii protestatari ca să fim scoşi din acea imagine regizată meticulos în care trebuia să fie numai ei.

Mesajele noastre erau mai ANTI-PSD decât orice a fost vreodată scandat în piaţă sau promovat de Mass Media şi totuşi… am fost împroşcaţi cu slogane ANTI-PSD – interesant nu?

Am fost atacaţi fizic şi bruscaţi dar din fericire, Jandarmeria a respectat legea şi deşi li s-a cerut din răsputeri de către organizatorii falsului protest să fim aruncaţi afară din piaţa, acestora li s-a arata că întrucât protestul din piaţa este nelegal, nici Jandarmeria nu are nici o bază legală să interzică prezenţa altora în piaţă. Jos pălăria în fata jandarmilor corecţi şi patrioţi, adică majoritatea.

Prima filmare este proba pentru situația la orele 20:30

A doua imagine e o poză arată că tot pe la 20:30 DIGI 24 a filmat prezența noastră, bannerele și ne-a luat interviuri mie și lui Mihai Tociu. Ce or fi arătat pe post din ce am declarat noi? Ghici!

Regizorii falselor proteste au observat cu disperare ca noi cu bannerele noastre intrăm în cadrul imaginii planificate şi cu nici un chip nu ar fi putut să ne şteargă din cadru.

A treia imagine e o filmare care este proba pentru situația la orele 20:58 puțin înainte de momentul orei 21:00 când trebuia făcută schema cu steagul UE. Conducerea din piață a falşilor protestatari a primit ordinul de la regizorii ce supravegheau din apartamentele de deasupra pieţei să ne scoată cu forţa din imagine ca să nu care cumva să se întrebe românii oare ce o scrie pe bannerele noastre pe care televiziunile nu le-au arătat. Se vede la finalul filmului că în timp ce ei ne îmbrânceau si ne scoteau din cadru, deja se dăduse ordinul și aprinseseră luminile telefoanelor pentru poza de propagandă pro-UE.

A patra imagine este poza oficială, imaginea realizată de regizorii falsului protest în care se poate vedea că noi î-am fi încurcat cumplit. Dacă noi am fi rămas încă câteva minute, ei nu ar fi putut face poza asta şi toată operaţiunea ar fi fost ratată. Dar noi am fost bucuroşi că am putut demonstra că protestul este o minciună și ne-am strâns „instrumentarul” și am plecat. Abia dupa ce noi am plecat au avut ei curajul să facă poza oficială.

Am constatat că au atacat cel mai vârtos şi mai concentrat acel banner în care se arata că ANAF este instrumentul de exploatare discriminatorie împotriva a tot ce este românesc. Se constată astfel că ceea ce îi doare cel mai tare este că am demonstrat în public adevărul despre rolul central pe care îl are ANAF pentru exploatarea și distrugerea românilor.

Doamne, ajută!”, scrie intr-o postare pe facebook Adrian Grigoriu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info