Politicienii din Italia își țin promisiunile: navele cu migranți ilegali nu sunt lăsate să acosteze

Politicienii din Italia își țin promisiunile: navele cu migranți ilegali nu sunt lăsate să acosteze

De curând, scena politică din Italia a suferit o schimbare cu adevărat dramatică în ceea ce privește preferințele electoratului, formațiunile politice ce se opun migrației ilegale înregistrând o ascensiune fulminantă.

Însă politicienii italieni nu s-au limitat doar la promisiuni demagogice în discursurile lor politice, fapt dovedit de ultimele acțiuni ale autorităților din Italia: a fost interzis accesul în toate porturile Italiei pentru o nava cu migranți. Acestui demers s-au alăturat și autoritățile din Malta, care par să fi ajuns la aceleași concluzii cu omologii lor italieni.

După ce și-au asigurat succesul promițând în campania electorală că vor opri fluxul uriaș al migrației ilegale asupra Italiei, politicieni precum Matteo Salvini sunt deciși să-și îndeplinească promisiunile, iar cazul navei „Aquarius”, cu peste 600 de migranți la bord, căreia i-a fost înterzis să acosteze pe țărmurile italiene, pare să fie doar începutul.

„Dacă se gândeşte cineva că n-o să mişcăm un deget în timp ce suntem supuşi încă unei veri de debarcări, debarcări şi iar debarcări, ei bine, n-o să fac aşa”, a declarat Matteo Salvini potrivit AFO

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Zeci de mii de euro îngropați în toalete automate înghițite de buruieni la Iași

mar iun. 12 , 2018
Zeci de mii de euro îngropați în toalete automate înghițite de buruieni la Iași Despre toaletele publice de lux din Iași, despre funcționalitatea lor și mai ales despre faptul că au costat o grămadă de bani, s-a mai scris în presa din România. De la momentul acela și până acum […]

Poate vă place și:

libris.ro