Istoria interzisa: Holocaustul impotriva romanilor a inceput printr-un atentat terorist

Istoria interzisa: Holocaustul impotriva romanilor a inceput printr-un atentat terorist

Atentatul din Senatul Romaniei din 1920
Intrebare importanta: Noi de ce nu am invatat aceasta istorie?

Romania anilor de dupa primul razboi mondial, era o tara in refacere, linistita, pasnica, fara antecedente extremiste sau revizioniste. In anul 1918 poporul si-a reintregit tara si s-a constituit statul national unitar roman. Dar iata ca Romania a cunoscut si ea ororile atentatelor teroriste, indreptate tocmai impotriva acestei sfinte nazuinti a romanilor, aceea de a trai cu toti romanii in interiorul acelorasi granite.

Teroristii nu au fost nici ungurii, nici rusii ci evreii, mai exact evreii comunisti. Pe data de 8 decembrie 1920, un dispozitiv artizanal exploziv plasat in sala Senatului Romaniei i-a ucis pe ministrul de justitie al Romaniei, Dimitrie Greceanu, care a decedat la scurt timp la spital si pe senatorii Demetri Radu, episcop greco-catolic de Oradea, care a decedat pe loc si senatorul Spirea Gheorghiu, decedat si el la spital. In urma aceluiasi atentat au fost si mai multi raniti printre care si presedintele Senatului, Constantin Coanda.
Toate tarile din jurul Romaniei, inclusiv Ungaria, cazusera in sfera influentei comunismului si doar Romania mai statea in calea transformarii tuturor Balcanilor in tari comuniste. De fapt in anul 1919 Romania chiar intervenise cu armata romana in Ungaria si inlaturase puterea comunista care se instaurase acolo. Romania reprezenta pentru noul URSS un spin in coasta si care trebuia rapid inlaturat. O parte din evreii bolsevici radicalizati din Romania au reprezentat unealta subversiva de tip terorist care actiona chiar din interiorul tarii, cu mult dinainte de a se declansa cel de al doilea razboi mondial.


Teroristii care au pus cale si executat in cele din urma acest atentat terorist sunt Max Goldstein, Saul Ozias, Leon Lichtbau iar din reteaua extinsa facea parte pana si odioasa Ana Pauker (prietena din tabloul de pe biroul lui Mihai Razvan Ungureanu, politicianul „roman” care nu vrea sa se dezica de crimele trecutului si de un personaj care face parte din galeria calailor neamului romanesc). Max Goldstein este considerat drept „specialistul” in explozibili, in urma unor astfel de experimente cu explozibili pe care le-a facut in Rusia, dupa ce evadase in prealabil dintr-o inchisoare din Romania (!?complici / tradatori?) el si-a pierdut o mana si a fost nevoit sa poarte un carlig metalic.

Ati vazut cu totii ceea ce se intampla in cazul unor atentate in Israel si cum reactioneaza Israelul impotriva terorismului? Inchipuiti-va ca aceste fapte le-au facut atat evrei bolsevici cat si alti colaboratori de alte etnii (din Basarabia si din nordul Bucovinei) ai sovieticilor din perioada celui de-al doilea razboi mondial. Trebuie sa stiti ca Romania era la acel moment o tara incoltita din toate directiile. Din cauza pactului dintre Germania fascista si Rusia bolsevica, tara noastra a pierdut Basarabia, nordul Bucovinei, Cadrilaterul si Transilvania.

Era practic iminenta disparitia Romaniei de pe harta Europei. In Transilvania erau ucisi deopotriva atat romani cat si evrei, in Bucovina de nord si Basarabia erau adevarate masacre impotriva populatiei romanesti, iar in Cadrilater a fost o epurare etnica printr-un schimb fortat de populatie.

Cum trebuia sa reactioneze Romania impotriva unor teroristi care omorau inalti demnitari romani, autoritati sau chiar pana si ofiteri sau soldati romani? Cu aceste antecendete ale evreilor comunisti, un atentat chiar in capitala Romaniei, in chiar sala Senatului acestei tari, cum trebuiau tratati teroristii care ucideau soldatii si ofiterii din armata romana? 

Au existat si soldati romani de origine evreiasca care au luptat si au murit in lupta pentru armata romana. Au fost soldati romani de origine evreiasca ce s-au sacrificat chiar, atunci cand soldati sovietici au incercat sa le omoare superiorul. Pentru acei soldati trebuie sa avem tot respectul si sa le onoram mereu numele si sa-i pastram in memoria noastra si in inima noastra. Dar tradatorii dovediti, teroristii, puteau sa fie oricat de multi la numar, atata timp cat erau tradatori de tara si erau teroristi nu conteaza de ce etnie erau, ei meritau sa moara.

Armata romana primise ordin sa nu raspunda la provocari si retragerea armateri si a administratiei romane din Basarabia si din Bucovina de nord s-a transformat intr-o umilinta publica, cu dese incidente in care populatia evreiasca a hartuit, jefuit, sabotat, dezinformat, dezarmat si chiar ucis prin impuscare ofiteri sau soldati din armata romana aflati in retragere ( si a caror tara isi declarase practic capitularea?).


Asa ca Holocaustul impotriva poporului roman nu a inceput in anul 1939, asa cum spunea Gh. Buzatu in cartea sa, intitulata Asa a inceput holocaustul impotriva poporului roman ci dupa parerea noastra, holocaustul impotriva poporului roman a inceput odata cu acest atentat terorist cu bomba din Senatul Romaniei din anul 1920.
Surse:
1) http://glasul.info/?p=94
2) http://rezistentacalafeteana.blogspot.ro/2013/11/evreii-au-macelarit-poporul-roman-si.html
3) http://istoriaincomoda.wordpress.com/2012/11/16/de-ce-nu-ne-ati-lasat-sa-va-iubim-3/

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info