ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia

ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia, Dan Capbătut

In timp ce in Romania sunt promovate tot felul de non-valori si tradatorii de tara, in Republica Moldova patriotii romani unionisti au inca de patimit din cauza rusofonilor si a altor antiromani. Antiromanismul este o realitate crunta a vremurilor noastre si acest lucru trebuie sa inceteze, macar pe pamantul stramosesc romanesc!

Martirul Dan Capbătut, de 18 ani, licean eminent din clasa XII din orasul Floreşti, fiul profesoarei de limba română Neli Capbătut de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu„ era un adolescent care visa să devină Jurnalist UNIONIST.

ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia

A fost omorât cu cruzime la 14 ianuarie 2015 noaptea de către 5 persoane rusofone bete turte care l-au legat cu sârmă ghimpată de o maşină şi  l-au târât circa 2 km. Asasinii sunt niste hoholi rusofoni anti-români și anti-europeni din s. Ivanovka majoritar ucrainească.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Primarul de Sevirova și Ivanovka este un oarecare Boris Nedoruban mare activist al Partidului Comuniștilor Terorişti, iar fiul lui vitreg, ucigașul Maxim Pelivaniuk de 28 de ani urăşte tot ce este românesc !

Presedintele Timofte și toată poliția mafiotă locală încearcă să mușamalizeze acest caz ca și multe alte asasinate la comandă contra moldovenilor Unioniști !

Un alt caz similar:Marius Sava, un tânar licean basarabean Unionist de 19 ani omorât mişeleşte de agenţi rusofoni la Timişoara la 4 Septembrie 2011, în timpul expoziţiei Steagului lui Ştefan cel Mare, adus de la Bucureşti la Muzeul de Istorie din Chişinău  intre 24 August–12 Septembrie 2011;  tatăl său, Eugen Sava era directorul acestui muzeu.

Din cei cinci indivizi care se aflau în maşina ce l-a târât pe tânărul din Floreşti pe o distanţă de circa doi kilometri în noaptea de 13 spre 14 ianuarie curent, a fost reţinut doar şoferul, ceilalţi fiind în calitate de „simpli” pasageri.

Ei dormeau în timpul incidentului, pentru că erau beţi „într-un hal fără de hal”, a mărturisit pentru JURNAL mama tânărului decedat, Nelea Capbătut.

Mai mult, şoferul nu are permis de conducere. Ofiţerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei urmărire penală a Inspectoratului de Poliţie Floreşti, Igor Oală, a spus că nu oferă detalii pe acest caz.

Mai multe amanunte despre  acest caz puteti citi aici: DOSAR // Tânărul târâit doi km de o maşină în Floreşti voia să devină jurnalist.

Mai mulţi locuitori ai raionului Floreşti au organizat pe 13 februarie 2015, un marş de protest paşnic în memoria lui Dan Capbătut, decedat la vârsta de 18 ani. El a fost lovit de o maşină în noaptea din 13 spre 14 ianuarie 2015.

La volan se afla un şofer în stare de ebrietate în vârstă de 28 de ani. Moartea tânărului a survenit după ce a fost lovit şi târât cu maşina circa doi kilometri.

Manifestanţii au cer clarificarea situatiei dupa anchetarea cazului. Locuitorii oraşului Floreşti spun că nu au nicio siguranţă pentru ziua de mâine, iar în locul lui Dan Capbătut putea fi orice copil din oraş.

Marş de protest în memoria lui Dan Capbătut

ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia, Dan Capbătut
ASASINATE CONTRA UNIONIŞTILOR din Basarabia, Dan Capbătut

Surse:

[1] disqus.com/by/tenuunionistudelatighina

[2] www.jc.md

[3] www.jc.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info