libris.ro

Scrisoare inchisa si netimbrata adresata politicienilor din Republica Moldova

Scrisoare inchisa si netimbrata adresata politicienilor din Republica Moldova
Va veni vremea sa dati seama voi cei care ati luptat impotriva firii, impotriva sangelui romanesc, impotriva intereselor romanilor. Mai devreme sau mai tarziu Basarabia, pamant romanesc va reveni la Patria Mama Romania dar voi ce veti face atunci?
 
Ma refer la voi cei care scuipati pe amintirea stramosilor vostri, pe sangele varsat de acestia pentru neatarnare, pentru libertatea de a-si vorbi limba, de a-si invata copilasii sa gangureasca dulcele si frumosul grai romanesc. Cand romanii vor fi toti un glas, toti un trup, toti o inima, toti un suflet voi ce veti fi?

Scrisoare inchisa si netimbrata adresata politicienilor din Republica Moldova

 
Veti fi paria societatii, veti fi aruncati la cosul de gunoi al istoriei ca niste relicve putregaite si fara de valoare. Treziti-va pana nu este prea tarziu , lasati in urma cutumele cu care v-au indobitocit bolsevicii, kominternistii si altii fara de tara si fara de patrie.
 
Basarabia a fost si va ramane pamant romanesc. Oare nu sunt romani atat moldovenii din Iasi cat si cei din Chisinau? Terminati cu tampeniile si imbecilitatile puerile cu limba moldoveneasca si cu istorii nascocite  de nu stiu ce pseudo-istorici rusofoni.
 
Politicieni din Republica Moldova nu mai ramaneti ancorati in secolul trecut ca niste ramasite ale colosului cu picioare de lut numit URSS. Sunteti liberi, ati scapat din colivie dar voi va comportati ca si cum ati fi inca inchisi! In calitate de politicieni ati fost alesi sa reprezentati interesele poporului basarabean, interesele celor multi, adica anume a majoritatii; si majoritatea simte, iubeste si doreste sa traiasca romaneste!
 
Incetati sa va mai  prezentati ca niste specimene impaiate de prin taigaua siberiana, cautati sa va dezvoltati democratic si  evoluati spre modernitate. Cui credeti ca ii place sa stea printre relicve impaiate toata viata? Poate doar niste ciudati cu apucaturi intunecate sau niste sado-masochisti.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info