Libertate unde esti, nu te-am vazut la Pungesti

La Pungesti din pacate nu mai este nici libertate, nici drepturi fundamentale, nici respect pentru oameni batrani, nici pentru mediu, nici pentru pamant si ape curate. Clasa politica actuala in care masele iesite in strada in 2012 si-au pus sperantele pare sa fie exact ceea ce oamenii nu credeau: vanzatori de tara, tradatori de tara si de neam.
La un moment dat Sandro Pertini spunea:

“ Cand un guvern lucreaza impotriva poporului , trebuie alungat cu pari si cu pietre.”

Libertate unde esti, nu te-am vazut la Pungesti

 La noi in Romania  statul (si implicit guvernantii) a fost perceput cam intotdeauna ca un stat care a luptat impotriva cetatenilor si impotriva intereselor cetatenilor dar ca pana in ultimii ani parca niciodata nu s-a resimtit putoarea sulfuroasa si putregaioasa ce duhneste dinspre clasa politica actuala plina de corupti, de penali, de scursuri ale societatii puse pe capatuiala a caror locuri este in temnite intunecate, umede si reci nicidecum in fotoliile caldute in care flatuleaza dormind prin Parlament sau prin ministerele guvernarii.
Cand guvernantii ajung sa se “razboiasca” cu batrani si copii prin noroaiele Moldovei punand in scena reconstituirea filmelor istorice cu Stefan cel Mare in lupta de la Podul Inalt inseamna ca tara asta e intoarsa deja cu fundul in sus. Abuzurile sunt strigatoare la cer la Pungesti; o localitate aflata in stare de asediu unde oamenii sunt lipsiti de libertatile fundamentele prevazute in constitutie.
Chiorii aia de la CCR nu vad  ca se incalca Constitutia Romaniei ? Sau vad doar cand le spune Basescu ? Apropo de Basescu l-ati vazut cumva la Pungesti sau sa zica ceva de abuzurile de acolo ?
Pentru cei de la Chevron astazi de 1 martie le urez un calduros :
Să vă duceţi dracului de scârbe ordinare şi să vă puneţi sondele în locurile prin care aţi ieşit de aţi văzut lumina zilei ! “

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Talibani de Romania

sâm mart. 1 , 2014
“ Cand un guvern lucreaza impotriva poporului, trebuie alungat cu pari si cu pietre .” Sandro Pertini   Cand guvernantii acestei tari au o maniera “haiduceasca” de  a conduce tara trebuie pus mana pe par, nu pe cel din cap, ci pe cel din gard! Trebuie altoiti pana le vine mintea […]
Talibani de Romania

Poate vă place și:

libris.ro