Cui serveste CNA-ul?

Cui serveste acest organism prin sentintele si actiunile sale? Pentru ca de oprit pornografia, destrabalarea si comportamentele indecente nu le opreste, manipularea de toate felurile in frunte cu cea politica nu o opreste, promovarea unor non-valori si anti-valori morale le sprijina in loc sa le interzica, amendeaza si sanctioneaza uneori posturi de televiziune care au curajul sa mai divulge cate ceva sau sa spuna adevarul.
 
Asa ca ma intreb daca acest ogranism este cu adevarat util si isi atinge scopul pentru care chipurile ar fi fost creat dupa cum este afisat pe site-ul lor:
 

“Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului.”

 

Cui serveste CNA-ul?

Pai cum asiguri bre un climat bazat pe libera exprimare cand amendezi cate un post de televiziune cu sume imense cand mai critica vreun politician corupt sau dezvaluie cate o afacere necurata? CNA-ul a fost creat sa fie aidoma justitiei “independente” si sa apere fundurile politicienilor de “gura” celor din mass media.
 
Conform principiului separatiei in stat presa si mass media este considerata intr-un stat democratic in mod normal cam a treia sau a patra putere in stat!  Dar cu masurile antidemocratice si anti-romanaesti pe care CNA-ul le ia in tara noastra presa si mass media s-au transformat doar in niste metode de propaganda si dezinformare.
 
Societatea ar trebui sa ceara desiintarea acestui organism de opresiune si de represiune care pune pumnul in gura libertatii de exprimare, care astupa ochii si urechile cetatenilor prin masurile aberante care le iau.
 
 CNA nu este decat un alt “bategardul” care in loc sa loveasca cu bastonul, bate cu masuri punitive pecuniare!
 
Democratia in Romania este o iluzie! Este ca o “fata mare” cu himenul reesapat de doctori. Democratia a fost si este violata in mai multe feluri in Romania. Unul dintre violatorii democratiei in Romania este si CNA-ul cu membrii numiti politic asa dupa cum este obiceiul pe la noi.
 

CNA-ul nu serveste interesele telespectatorilor ci pe ale mafiotilor, pervertirea valorilor nationale si antiromanismul sunt permise de catre CNA si chiar incurajate, trebuie desfiintati si trimisi dracu’ sa citeasca cateva “almanahe”!

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Eu duminica ma raslaghesc !

Dum mart. 2 , 2014
În această seară Basescu a ieşit să ne informeze despre proaspetele evenimente din Ucraina. Chipurile nu se ma clătina , nici nu se mai bâlbâia încercând să ne mai “udreze” câte ceva ci pur şi simplu era concentrat pe subiectul Ucraina.   Când a fost întrebat de stabilitatea politică din […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro