Cui serveste CNA-ul?

Cui serveste CNA-ul?

Print Friendly, PDF & Email
Cui serveste acest organism prin sentintele si actiunile sale? Pentru ca de oprit pornografia, destrabalarea si comportamentele indecente nu le opreste, manipularea de toate felurile in frunte cu cea politica nu o opreste, promovarea unor non-valori si anti-valori morale le sprijina in loc sa le interzica, amendeaza si sanctioneaza uneori posturi de televiziune care au curajul sa mai divulge cate ceva sau sa spuna adevarul.
 
Asa ca ma intreb daca acest ogranism este cu adevarat util si isi atinge scopul pentru care chipurile ar fi fost creat dupa cum este afisat pe site-ul lor:
 

“Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului.”

 

Cui serveste CNA-ul?

Pai cum asiguri bre un climat bazat pe libera exprimare cand amendezi cate un post de televiziune cu sume imense cand mai critica vreun politician corupt sau dezvaluie cate o afacere necurata? CNA-ul a fost creat sa fie aidoma justitiei “independente” si sa apere fundurile politicienilor de “gura” celor din mass media.
 
Conform principiului separatiei in stat presa si mass media este considerata intr-un stat democratic in mod normal cam a treia sau a patra putere in stat!  Dar cu masurile antidemocratice si anti-romanaesti pe care CNA-ul le ia in tara noastra presa si mass media s-au transformat doar in niste metode de propaganda si dezinformare.
 
Societatea ar trebui sa ceara desiintarea acestui organism de opresiune si de represiune care pune pumnul in gura libertatii de exprimare, care astupa ochii si urechile cetatenilor prin masurile aberante care le iau.
 
 CNA nu este decat un alt “bategardul” care in loc sa loveasca cu bastonul, bate cu masuri punitive pecuniare!
 
Democratia in Romania este o iluzie! Este ca o “fata mare” cu himenul reesapat de doctori. Democratia a fost si este violata in mai multe feluri in Romania. Unul dintre violatorii democratiei in Romania este si CNA-ul cu membrii numiti politic asa dupa cum este obiceiul pe la noi.
 

CNA-ul nu serveste interesele telespectatorilor ci pe ale mafiotilor, pervertirea valorilor nationale si antiromanismul sunt permise de catre CNA si chiar incurajate, trebuie desfiintati si trimisi dracu’ sa citeasca cateva “almanahe”!

Social Links