Gazele de sist “face” bine dar sunt neprofitabile

Exact ca in reclama cu Hemoroeasy, iubitii conducatori ai Romaniei se intrec in a face lobby gazelor de sist. Cu cat or fi platiti pentru a fi partasi la planuirea unei asemenea crime nu se stie clar dar unii dintre dansii sunt chiar insistenti in nesimtirea lor continua.

S-a dovedit deja ca exploatarea gazelor de sist presupune costuri de productie mai mari decat profitul realizat. Atunci de ce se incapataneaza sa se faca aceste exploatari daca nici profit nu se face si exista riscul (garantat ar spune unii) de a contamina pamantul si apa cu agenti chimici poluanti?

Gazele de sist “face” bine dar sunt neprofitabile

Singura explicatie pentru aceasta crima cu premeditare planuita de conducatorii Romaniei, slugi aservite intereselor straine impreuna cu companiile care exploateaza gaze de sist ar fi acela de a contamina intentionat rezervele de apa potabila pentru a avea apoi un monopol si deci un control asupra apei potabile care astfel nu va mai fi gratis la dispozitia omului de rand ci va fi controlata de o elita oculta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Scenariu pare unul cu accente conspirationiste dar trebuie luat in calcul ca dupa un acest gen de scenariu s-au “filmat” mai multe “reality show-uri” in SUA si in alte parti ale lumii sub acoperirea exploatarii gazelor de sist si sub acoperirea “independentei energetice”.

Deja matrozul chior a mai facut o gafa declarand de curand ca Romania este deja independenta energetic deci in consecinta nu s-ar impune exploatarea gazelor de sist. Asa ca dupa cate vad “endependenta energetica” incepe sa semene din ce in ce mai mult cu “endependenta justitiei” in Romania.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

Dum mart. 9 , 2014
Pe banii Ministerului Culturii al Romaniei se publica propaganda sionista antiromaneasca deci pe banii contribuabililor romani!   Khazarii reprezinta un trib de salbatici ai stepelor din regiunea Caucazului, bautori de sange uman, un popor nomad fara cultura scrisa care impreuna cu rudele lor prin alianta, hunii, au ingrozit doua continente […]
Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

Poate vă place și:

libris.ro