Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

Pe banii Ministerului Culturii al Romaniei se publica propaganda sionista antiromaneasca deci pe banii contribuabililor romani!
 
Khazarii reprezinta un trib de salbatici ai stepelor din regiunea Caucazului, bautori de sange uman, un popor nomad fara cultura scrisa care impreuna cu rudele lor prin alianta, hunii, au ingrozit doua continente (Europa si Asia) acum aproximativ 1000 de ani prin sadism si placerea de a ucide.
 
Regele si casta razboinicilor khazari s-au convertit la religia iudaica / mozaica nu din simpatie sau din convingere religioasa ci pentru ca le servea de minune scopurilor politice. O religie care le dadea “legitimitate” de a stapani peste intreaga lume se potrivea ca o manusa tendintelor agresive si expansioniste ale khazarilor.
 
In afara scopurilor politice khazarii au adoptat religia iudaica / mozaica si pentru ca erau presati din ce in ce mai tare de musulmani pe de o parte si de crestini pe de alta parte.

Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

 
Nedorind sa adopte nici religia musulmana nici cea crestina decizia lor este surprinzatoare dar trebuie tinut cont ca doar elita khazarilor  (khazarii albi sau Aq-khazarii sau taidsi(nobili) ) era convertitata cu adevarat la religia mozaica si populatia de rand de origine turcomana / turcica (khazarii negri sau kara-khazarii) era lipsita de educatie si de “beneficiile” noii religii fiind analfabeti, pagani si nomazi.
 
De fapt si astazi tribul khazar este considerat de catre turci ca facand parte din marea familie a turcilor. Imperiul otoman si-a recrutat din aceasta zona soldati de elita pentru cavalerie considerand tribul o sursa excelenta de noi razboinici avand si avantajul limbii native de origine turcica.
 
In secolele VII-VIII khazarii dominau spatiul dintre Marea Neagra si Marea Caspica semanand teroare pana pe teritoriul Georgiei si Armeniei de astazi, partea estica a Europei si in imensitatea stepelor scitice.
 
Din tribul khazar s-au desprins mai multe grupuri de razboinici nomazi care s-au unit cu triburile de maghiari, maghiarii fiind un fel de triburi vasale khazarilor si au format impreuna o alianta care sa tina piept unor noi invadatori chiar mai violenti decat khazarii si maghiarii la un loc: vikingii rhusi (stramosii rusilor de astazi).
 
Astfel caracterul etnic al maghiarilor s-a modificat prin contopirea cu khazarii si ungurii de astazi nu sunt decat un amalgam format prin contopirea maghiarilor, khazarilor si populatiilor asimilate fortat de-a lungul timpului. Prin inaintarea lor agresiva in regiunea Donului (Ucraina de astazi) vikingii rhusi ( stramosii rusilor) i-au impins pe maghiari si khazari fortandu-i sa se refugieze in campia Panonica acolo unde au asimilat fortat populatia nativa si au pus bazele viitorului regat al ungurilor.
 
Plecand de la aceste fapte istorice khazarii sionisti de astazi , un soi de struto-camile incearca sa rescrie istoria ( mai degraba s-o falsifice) conform unei false teorii ale existentei milenare a evreilor pe teritoriul Romaniei de astazi sau al vechilor hotare ale Daciei. In anul 2002 a fost republicata pe cheltuiala Ministerului Culturii din Romania, pe banii contribuabililor romani o lucrare prin care se sutine aberatia ca Dacia ar fi fost colonizata de catre Imperiul Roman cu populatie evreiasca din provincia Iudeea ( Tesu Solomovici, in lucrarea Romania Iudaica).
Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Khazarii sau struto-camilele sioniste promovati pe cheltuiala contribuabililor romani

 1. Asa este!

  Khazarii sau jidanii “evrei” de la noi NU au nicio legatura cu evreii sepharzi care sint urmasii evreilor biblici!

  Khazarii – pe scurt jidanii – au folosit secole de-a rindul aceasta minciuna foarte convenabila lor ca sint “poporul ales” si prin urmare semiti! In zilele noastre ei sint in mare parte “evreii” SIONISTI!
  Ei sint fauritorii revolutiei francize, a celor doua razboaie mondiale si a “inventarii” comunismului!

  Au distrus Palestina pentru a avea unde sa se refugieze pentru crimele facute impotriva umanitatii! Evreii – semiti – din Israel cit si din alte zone ale lumii NU sint in general de accord cu jidanii khazari si NU imbratiseaza ideile acestora, insa le place sa primeasca bani furati de la khazari si alte bunuri si foaloase materiale!

  Limba jidanilor NU este cea ebraica (ca a evreilor sepharzi) ci YIDIS de provenienta turcica! Acest fapt este cea mai buna dovada a neapartenentei KHAZARILOR la triburile SEMITE!

  La ora actuala, khazarii sionisti (jidanii) reprezinta cea mai mare si mai periculoasa grupare de crima organizata din lume! Sint cunoscuti sub numele de MAFIA “EVREIASCA” / JIDANEASCA / KHAZARA!

  Urmariti va rog urmatoarele adrese:

  http://www.youtube.com/watch?v=y3GMDcFOq0g
  Crima Organizata Zionista

  http://www.fara-secrete.ro/un-evreu-denunta-nivelul-incredibil-de-rasism-pe-care-e-bazata-legea-evreiasca/
  Un evreu sephard (semit) demasca minciunile jidanilor / khazarilor

  http://khazaria.com/
  Istoria Imperiului Khazar

  http://www.rbnpress.info/wp/viata-unui-evreu-american-in-israel-de-jack-bernstein/
  Viata unui evreu American in Israel

Lasă un răspuns

Next Post

Khazaro-Ungaria, noua Austro-Ungarie?

lun mart. 10 , 2014
Khazarii sunt stramosii atat a ungurilor cat si a evreilor sionisti In maghiara de astazi exista peste 200 de cuvinte khazare Cu mult inainte de destramarea statului khazar situat in regiunea dintre Marea Neagra si Marea Caspica, niste triburi vasale sau aliate, maghiarii (pe atunci localizati pe zona Donului, in […]
Khazaro-Ungaria noua Austro-Ungarie?

Poate vă place și:

libris.ro