RSS

Dan Andronic: "Sabin Borcan, pe …

Un nou scandal neașt…

Marius Ghilezan: "Opoziţia ar fi…

"La fel ca în timpul…

Cine și ce sunt progresiștii?

Bolșevicii de ieri ș…

Alt sclav globalist! Sorin Grind…

Chiar în ziua în car…

EVZ: "Ne așteptăm ca Revista „22…

Pregătit de bolșevic…

Dan Andronic: "Raluca Prună, din…

Jurnalistul Dan Andr…

Angel Popescu: "Pentru curajul s…

De Ziua Națională a …

Subprefectul de Cluj se ține de …

Pentru un maghiar cu…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

România, țara unde românii sunt discriminați

Print Friendly, PDF & Email
Pe statul mafiot roman il “doare” in locuri unde soarele ajunge mai rar de toate minoritatile, in afara de “minoritatea” etnicilor romani. Salvati minoritatea romana de agresiunea majoritarilor maghiari in zonele unde acestea fac abuzuri!

Era oare atat de greu de facut un acord politic bilateral intre Romania si Ungaria prin care minoritatile maghiare din Romania si romane din Ungaria sa primeasca aceleasi drepturi? In cazul in care Ungaria refuza unele drepturi si libertati minoritatii romane din Ungaria la fel sa se intample si cu minoritatea maghiara din Romania!

România, țara unde românii sunt discriminați

 
Terminati cu discriminarea pozitiva a maghiarilor si cu discriminarea negativa a minoritatii romanilor din zonele cu maghiari majoritari! Abuzurile trebuie oprite in ambele directii! De ce tradatorii de politicieni romani nu pomenesc niciodata de abuzurile criminale impotriva romanilor din Harghita si Covasna?
 
Romania este tara unde romanii sunt discriminati. Cetatenii romani de etnie romana sunt oficial majoritari dar de fapt sunt tratati mai rau decat toate minoritatile. Politicienilor romani demagogi le place adesea sa se laude despre cat de toleranta este Romania cu minoritatile si ca tara noastra este data de multe ori ca exemplu altor tari pentru respectarea drepturilor minoritatilor.
 
Aceiasi politicieni uita sa pomeneasca de fapt ca minoritatile maghiarilor si romilor sunt discriminate pozitiv in Romania pe cand regiunile din tara unde romanii reprezinta comunitati minoritare sunt discriminati negativ. Cand e vorba de minoritatea maghiara acestia primesc privilegii in plus de la o campanie electorala la alta pe cand minoritatea romana din zona cu majoritate maghiara “primeste” suturi in plus prin restrangerea unor drepturi constitutionale si libertati fundamentale.
 
Obraznicia cu care cei de la UDMR cer drepturi pe care nu le are nici majoritatea reprezentata de etnicii romani si nici o alta minoritate au facut ca in zona celor trei judete din centrul Romaniei cu populatie majoritar maghiara sa se formeze un stat in stat , o enclava cu niste baroni locali aidoma unor conducatori feudali din Evul Mediu carora li s-a urcat la cap si cer de acum si luna de pe cer.
 
Asa cum Ungaria are unguri care traiesc in tara noastra asa si Romania are romani pe care istoria i-a facut sa locuiasca acum pe teritoriul altor state suverane dar care n-au nici macar unele drepturi elementare pe cand minoritatile din Romania sunt intr-o tara care prin politica sa le tolereaza toate libertatile posibile.
 
Cea mai mare ilegalitate tolerata de statul roman este in schimb faptul ca o grupare politica formata pe criterii etnice care nu s-a inregistrat niciodata ca partid politic si sa respecte astfel legea electorala a participat la guvernare si a dus o politica anti-romaneasca pe fata cu declaratii sovine si extremiste la adresa constitutiei Romaniei si a poporului roman!
 
Cerem desfiintarea UDMR care se afla de peste două decenii in ilegalitate:
 
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline