libris.ro

România, țara unde românii sunt discriminați

România, țara unde românii sunt discriminați
Pe statul mafiot roman il “doare” in locuri unde soarele ajunge mai rar de toate minoritatile, in afara de „minoritatea” etnicilor romani. Salvati minoritatea romana de agresiunea majoritarilor maghiari in zonele unde acestea fac abuzuri!

Era oare atat de greu de facut un acord politic bilateral intre Romania si Ungaria prin care minoritatile maghiare din Romania si romane din Ungaria sa primeasca aceleasi drepturi? In cazul in care Ungaria refuza unele drepturi si libertati minoritatii romane din Ungaria la fel sa se intample si cu minoritatea maghiara din Romania!

România, țara unde românii sunt discriminați

 
Terminati cu discriminarea pozitiva a maghiarilor si cu discriminarea negativa a minoritatii romanilor din zonele cu maghiari majoritari! Abuzurile trebuie oprite in ambele directii! De ce tradatorii de politicieni romani nu pomenesc niciodata de abuzurile criminale impotriva romanilor din Harghita si Covasna?
 
Romania este tara unde romanii sunt discriminati. Cetatenii romani de etnie romana sunt oficial majoritari dar de fapt sunt tratati mai rau decat toate minoritatile. Politicienilor romani demagogi le place adesea sa se laude despre cat de toleranta este Romania cu minoritatile si ca tara noastra este data de multe ori ca exemplu altor tari pentru respectarea drepturilor minoritatilor.
 
Aceiasi politicieni uita sa pomeneasca de fapt ca minoritatile maghiarilor si romilor sunt discriminate pozitiv in Romania pe cand regiunile din tara unde romanii reprezinta comunitati minoritare sunt discriminati negativ. Cand e vorba de minoritatea maghiara acestia primesc privilegii in plus de la o campanie electorala la alta pe cand minoritatea romana din zona cu majoritate maghiara “primeste” suturi in plus prin restrangerea unor drepturi constitutionale si libertati fundamentale.
 
Obraznicia cu care cei de la UDMR cer drepturi pe care nu le are nici majoritatea reprezentata de etnicii romani si nici o alta minoritate au facut ca in zona celor trei judete din centrul Romaniei cu populatie majoritar maghiara sa se formeze un stat in stat , o enclava cu niste baroni locali aidoma unor conducatori feudali din Evul Mediu carora li s-a urcat la cap si cer de acum si luna de pe cer.
 
Asa cum Ungaria are unguri care traiesc in tara noastra asa si Romania are romani pe care istoria i-a facut sa locuiasca acum pe teritoriul altor state suverane dar care n-au nici macar unele drepturi elementare pe cand minoritatile din Romania sunt intr-o tara care prin politica sa le tolereaza toate libertatile posibile.
 
Cea mai mare ilegalitate tolerata de statul roman este in schimb faptul ca o grupare politica formata pe criterii etnice care nu s-a inregistrat niciodata ca partid politic si sa respecte astfel legea electorala a participat la guvernare si a dus o politica anti-romaneasca pe fata cu declaratii sovine si extremiste la adresa constitutiei Romaniei si a poporului roman!
 
Cerem desfiintarea UDMR care se afla de peste două decenii in ilegalitate:
 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info