libris.ro

ATENȚIE! România este stat antinațional! Etnicii români care cer redobândirea cetățeniei române sunt discriminați

ATENȚIE! România este stat antinațional! Etnicii români care cer redobândirea cetățeniei române sunt discriminați

ATENȚIE! România este stat antinațional! Etnicii români care cer redobândirea cetățeniei române sunt discriminați! Se face tot posibilul ca România să fie depopulată de etnicii români și în același timp se fac eforturi deosebite cu popularea acestui teritoriu cu orice altceva decat cei care aparțin neamului românesc.

Pentru românii sau urmașii acestora care și-au pierdut cetățenia română din cauza rapturilor teritoriale împotriva României din timpul celui de-al doilea război mondial, redobândirea cetățeniei române poate reprezenta o aventură ce se poate desfășura uneori și pe parcursul a câtorva ani.

În schimb, sunt cetățeni străini de „anumite” etnii care primesc cetățenia statului român în timp record, de maxim 3-8 luni, pe când românii din Republica Moldova și Ucraina sunt nevoiți să aștepte ani buni de zile până să-și vadă visul împlinit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Așadar, pentru statul „român”, o condiție principală pentru obținerea mai rapidă a cetățeniei române este să nu fii etnic român. Mai mulți români care s-au lovit de aceste probleme ale redobândirii cetățeniei române s-au plâns că sunt discriminați, în timp ce alte etnii decât cea românească sunt favorizate.

ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati

„Din fericire pentru noi românii din Moldova ne este acordat acest drept, mulțumim Statului Român și tuturor fraților români de la Tisa și până la Prut. Dar din păcate sunt cetățeni de origine preponderent evreiască care obțin cetățenie în 3-8 luni pe când românii din Bucovina și Basarabia (Ukraina) și din Moldova ( Republica Moldova) sunt nevoiți să aștepte ani de zile. Vedeți sursa http://cetatenie.just.ro„, ne-a spus Veaceslav Samburski

ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati
ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati

 

Într-adevăr, am verificat și noi pe cetatenie.just.ro și am ajuns la concluzia că se confirmă spusele sale și ale altor etnici români care s-au simțit discrimnați de catre statul român:

Vezi documentele și „prioritatea” acordării cetățeniei române:

Statul „român” nu doar că are un caracter antinațional, dar în ultima vreme chiar insistă să ne arate asta pe față, cu documente oficiale. Mai este România a românilor? Mai este România un stat național? Jigodiile din fruntea instituțiilor din România depun eforturi serioase pentru depopularea României de etnici români și repopularea cu alte „neamuri”.

Votul din Parlamentul Romaniei prin care s-ar fi putut ca romanii din jurul granitelor istorice ale Romaniei ( Serbia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova, etc) sa dobandeasca mai usor cetatenia romana ne confirma inca o data ca statul roman este un stat antinational. Spre deosebire de Ungaria sau de Croatia care si-au armonizat legislatia din tarile lor in asa fel incat etnicii unguri sau croati din tarile vecine sa poata obtine foarte usor cetatenia tarilor mama, jigodiile tradatoare de neam si de tara din Romania au preferat sa voteze contra unei asemenea propuneri legislative.

Pentru cine este depopulata Romania? Pentru cine sunt dusmaniti si prigoniti etnicii romani in propria lor tara?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info