RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

ATENȚIE! România este stat antinațional! Etnicii români care cer redobândirea cetățeniei române sunt discriminați

Print Friendly, PDF & Email

ATENȚIE! România este stat antinațional! Etnicii români care cer redobândirea cetățeniei române sunt discriminați! Se face tot posibilul ca România să fie depopulată de etnicii români și în același timp se fac eforturi deosebite cu popularea acestui teritoriu cu orice altceva decat cei care aparțin neamului românesc.

Pentru românii sau urmașii acestora care și-au pierdut cetățenia română din cauza rapturilor teritoriale împotriva României din timpul celui de-al doilea război mondial, redobândirea cetățeniei române poate reprezenta o aventură ce se poate desfășura uneori și pe parcursul a câtorva ani.

În schimb, sunt cetățeni străini de “anumite” etnii care primesc cetățenia statului român în timp record, de maxim 3-8 luni, pe când românii din Republica Moldova și Ucraina sunt nevoiți să aștepte ani buni de zile până să-și vadă visul împlinit.

Așadar, pentru statul “român”, o condiție principală pentru obținerea mai rapidă a cetățeniei române este să nu fii etnic român. Mai mulți români care s-au lovit de aceste probleme ale redobândirii cetățeniei române s-au plâns că sunt discriminați, în timp ce alte etnii decât cea românească sunt favorizate.

ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati

“Din fericire pentru noi românii din Moldova ne este acordat acest drept, mulțumim Statului Român și tuturor fraților români de la Tisa și până la Prut. Dar din păcate sunt cetățeni de origine preponderent evreiască care obțin cetățenie în 3-8 luni pe când românii din Bucovina și Basarabia (Ukraina) și din Moldova ( Republica Moldova) sunt nevoiți să aștepte ani de zile. Vedeți sursa http://cetatenie.just.ro“, ne-a spus Veaceslav Samburski

ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati

ATENTIE! Romania este stat antinational! Etnicii romani care cer redobandirea cetateniei romane sunt discriminati

 

Într-adevăr, am verificat și noi pe cetatenie.just.ro și am ajuns la concluzia că se confirmă spusele sale și ale altor etnici români care s-au simțit discrimnați de catre statul român:

Vezi documentele și “prioritatea” acordării cetățeniei române:

Statul “român” nu doar că are un caracter antinațional, dar în ultima vreme chiar insistă să ne arate asta pe față, cu documente oficiale. Mai este România a românilor? Mai este România un stat național? Jigodiile din fruntea instituțiilor din România depun eforturi serioase pentru depopularea României de etnici români și repopularea cu alte “neamuri”.

Votul din Parlamentul Romaniei prin care s-ar fi putut ca romanii din jurul granitelor istorice ale Romaniei ( Serbia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova, etc) sa dobandeasca mai usor cetatenia romana ne confirma inca o data ca statul roman este un stat antinational. Spre deosebire de Ungaria sau de Croatia care si-au armonizat legislatia din tarile lor in asa fel incat etnicii unguri sau croati din tarile vecine sa poata obtine foarte usor cetatenia tarilor mama, jigodiile tradatoare de neam si de tara din Romania au preferat sa voteze contra unei asemenea propuneri legislative.

Pentru cine este depopulata Romania? Pentru cine sunt dusmaniti si prigoniti etnicii romani in propria lor tara?

 


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL