RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ardealul platit cu sange si cu aur, furat cu acordul statului tradator roman!

Print Friendly, PDF & Email
Ardealul platit  de romani cu zeci de ani in urma cu sange si cu aur, furat acum cu acordul statului tradator roman! Trebuie luate masuri urgente altfel ne trezim ca planurile ocultei mondiale si ale lui Soros in legatura cu Transilvania se vor implini, inainte de a mai putea reactiona!

Deja se ingroasa gluma si nu mai este vorba doar de retrocedarea catorva cladiri ci intreaga Transilvanie ! Iohannis, tradatorule, se aude si la tine? Sau ti-a pus Soros dopuri in urechi?

Ardealul platit cu sange si cu aur, furat cu acordul statului tradator roman!

 
Dupa secole de chinuri si de umilinte pentru romanii din Ardeal acestia au reusit sa-si recastige pamantul stramosesc care le apartinea de fapt de drept prin jertfa de sange si prin jertfa de truda, pentru ca dupa dictatul de la Trianon s-au platit cantitati uriase de aur, de ordinul tonelor de aur, pentru proprietatile celor din Transilvania care s-au mutat in Ungaria si n-au mai dorit sa locuiasca in Romania ca cetateni romani.
 
Prin complicitatea tradatoare a unor politicieni romani ca Mihai Razvan Ungureanu, Calin Popescu Tariceanu si mai nou Victor Ponta si a unor judecatori corupti s-au retrocedat ilegal mii de proprietati, atat imobile cat si terenuri cu toate ca aceste proprietati au fost platite de catre romani atat cu sange cat si cu aur.
 
Profitand de coruptia si incompetenta statului roman o adevarata grupare de escroci imobiliari, constituita sub numele de Statusul Romano Catolic, o grupare vinovata inclusiv de falsificarea dovedita a cartilor funciare a imobilelor si altor documente, avand avantajul si furtului arhivei din Transilvania care acum se gaseste in Ungaria revendica mii si mii de imobile de pe tot teritoriul Ardealului cu toate ca statul roman a platit deja despagubiri uriase in aur pentru aceste imobile.
 
Statul maghiar nu a retrocedat nici o caramida din fundatia Gojdu romanilor dar statul roman in schimb “se lasa” inselata cu retrocedari “in integrum” estimate la aproximativ opt miliarde de euro in conditiile in care chestiunea a fost dezbatuta si rezolvata chiar in timpul domniei lui Carol al II-lea prin despagubiri uriase in aur.
 
Unele dintre multele cladiri revendicate de catre Statusul Romano Catolic sunt cladiri de utilitate publica deci platite din taxele locuitorilor din Transilvania care in majoritatea lor erau romani. Complicitatea criminala a statului roman face ca zeci de mii de revendicari neintemeiate pentru retrocedari de imobile sa curga pe banda rulanta. S-a ajuns deja ca aceste retrocedari sa fie ingrijorator de multe si in scurt timp romanii se vor trezi ca nu mai sunt stapani pe nimic. E tradare nationala pe fata! Pericolul este imens!

Avem parte de un atac parsiv, de tip mafiot sustinut atat de guvernul de la Budapesta cat si de cel de la Bucuresti pentru acapararea ilegala a zecilor de mii de proprietati in toata Transilvania! Daca ne gandim si la cele aproximativ 3 milioane de cetateni romani carora li s-au facut pasapoarte unguresti si deci li s-a acordat si cetatenie maghiara scenariul este unul grotesc!
 
Atata timp cat romanii colinda prin toata Europa culegand capsunile sau mai stiu eu ce alte recolte ale vesticilor, cand multe femei romance sterg la fund batrani prin Italia si prin alte tari, cand copii acestor romani plecati la munca raman abandonati si neglijati si se ajunge la familii dezbinate, cand batranii nostri raman abandonati si cu pensii de mizerie cu toate ca au muncit o viata intreaga  statul criminal roman isi bate joc de proprietati pe care romanii le-au platit cu sange si cu aur?
Sursa: Glasul.info
ardeal-sange-aur
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline