Ardealul platit cu sange si cu aur, furat cu acordul statului tradator roman!

Ardealul platit  de romani cu zeci de ani in urma cu sange si cu aur, furat acum cu acordul statului tradator roman! Trebuie luate masuri urgente altfel ne trezim ca planurile ocultei mondiale si ale lui Soros in legatura cu Transilvania se vor implini, inainte de a mai putea reactiona!

Deja se ingroasa gluma si nu mai este vorba doar de retrocedarea catorva cladiri ci intreaga Transilvanie ! Iohannis, tradatorule, se aude si la tine? Sau ti-a pus Soros dopuri in urechi?

Ardealul platit cu sange si cu aur, furat cu acordul statului tradator roman!

 
Dupa secole de chinuri si de umilinte pentru romanii din Ardeal acestia au reusit sa-si recastige pamantul stramosesc care le apartinea de fapt de drept prin jertfa de sange si prin jertfa de truda, pentru ca dupa dictatul de la Trianon s-au platit cantitati uriase de aur, de ordinul tonelor de aur, pentru proprietatile celor din Transilvania care s-au mutat in Ungaria si n-au mai dorit sa locuiasca in Romania ca cetateni romani.
 
Prin complicitatea tradatoare a unor politicieni romani ca Mihai Razvan Ungureanu, Calin Popescu Tariceanu si mai nou Victor Ponta si a unor judecatori corupti s-au retrocedat ilegal mii de proprietati, atat imobile cat si terenuri cu toate ca aceste proprietati au fost platite de catre romani atat cu sange cat si cu aur.
 
Profitand de coruptia si incompetenta statului roman o adevarata grupare de escroci imobiliari, constituita sub numele de Statusul Romano Catolic, o grupare vinovata inclusiv de falsificarea dovedita a cartilor funciare a imobilelor si altor documente, avand avantajul si furtului arhivei din Transilvania care acum se gaseste in Ungaria revendica mii si mii de imobile de pe tot teritoriul Ardealului cu toate ca statul roman a platit deja despagubiri uriase in aur pentru aceste imobile.
 
Statul maghiar nu a retrocedat nici o caramida din fundatia Gojdu romanilor dar statul roman in schimb “se lasa” inselata cu retrocedari “in integrum” estimate la aproximativ opt miliarde de euro in conditiile in care chestiunea a fost dezbatuta si rezolvata chiar in timpul domniei lui Carol al II-lea prin despagubiri uriase in aur.
 
Unele dintre multele cladiri revendicate de catre Statusul Romano Catolic sunt cladiri de utilitate publica deci platite din taxele locuitorilor din Transilvania care in majoritatea lor erau romani. Complicitatea criminala a statului roman face ca zeci de mii de revendicari neintemeiate pentru retrocedari de imobile sa curga pe banda rulanta. S-a ajuns deja ca aceste retrocedari sa fie ingrijorator de multe si in scurt timp romanii se vor trezi ca nu mai sunt stapani pe nimic. E tradare nationala pe fata! Pericolul este imens!

Avem parte de un atac parsiv, de tip mafiot sustinut atat de guvernul de la Budapesta cat si de cel de la Bucuresti pentru acapararea ilegala a zecilor de mii de proprietati in toata Transilvania! Daca ne gandim si la cele aproximativ 3 milioane de cetateni romani carora li s-au facut pasapoarte unguresti si deci li s-a acordat si cetatenie maghiara scenariul este unul grotesc!
 
Atata timp cat romanii colinda prin toata Europa culegand capsunile sau mai stiu eu ce alte recolte ale vesticilor, cand multe femei romance sterg la fund batrani prin Italia si prin alte tari, cand copii acestor romani plecati la munca raman abandonati si neglijati si se ajunge la familii dezbinate, cand batranii nostri raman abandonati si cu pensii de mizerie cu toate ca au muncit o viata intreaga  statul criminal roman isi bate joc de proprietati pe care romanii le-au platit cu sange si cu aur?
Sursa: Glasul.info
ardeal-sange-aur

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Ardealul platit cu sange si cu aur, furat cu acordul statului tradator roman!

 1. Mult succes si haideti sa ne luam tara inapoi de la Lacustele Mondiale!

  Vreti sa stiti pe ce lume traim? Cultivati-va cu minimul de informatii necesar de mai jos:

  Pentru cei care vor sa inteleaga ceea ce ni se intimpla din 1990 incoace, ii invit sa citeasca (si sa INTELEAGA) urmatoarea culegere de materiale pe care am pregatit-o de-a lungul anilor exact pentru acest scop.
  Va rog sa cititi si sa transmiteti mai departe:
  Talmudul
  http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/#.UyT2MLmPKM8
  Viața unui evreu american în Israel. de Jack Bernstein
  http://www.rbnpress.info/wp/viata-unui-evreu-american-in-israel-de-jack-bernstein/
  http://www.fara-secrete.ro/un-evreu-denunta-nivelul-incredibil-de-rasism-pe-care-e-bazata-legea-evreiasca/
  Partea cu: Israel Shahak – un evreu denunta….

  http://khazaria.com/
  Si/ sau:
  http://www.khazaria.com/brook.html
  Jidanii khazari (NU sepharzi!)
  http://www.miscarea.net/holocaustul-evreilor-impotriva-romanilor.htm
  Holocaustul Evreilor impotriva Romanilor
  Si aceste doua filmulete:
  http://www.youtube.com/watch?v=t4C08C8cgGo
  Povestea Sionismului
  http://www.youtube.com/watch?v=y3GMDcFOq0g
  The Coverup of Zionist Organized Crime!
  http://der-stuermer.com/romanian/Trezirea_la_realitate.pdf
  David Duke: Trezirea la realitate (cea mai documentata si profesionala carte care a aparut in USA)

  Lectura si vizionare placuta! Cu aceste informatii in minte, veti intelege exact ceea ce se intimpla in tara din 1989 incoace; dar si INAINTE de 1989! de fapt de ceva secole incoace.

Lasă un răspuns

Next Post

Un accident care ar fi putut schimba soarta României?

lun mart. 31 , 2014
Există suspiciuni asupra avionului prăbușit în anu 1995 la Balotești. Au existat atunci, și există încă și în prezent. Acum 19 ani, în urma prăbușirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotești, și-au pierdut viața 60 de oameni. În acest avion se afla și […]
Sub pretextul intaririi masurilor de securitate, Comisia Europeana vrea sa instaureze un viitor utopic, cu restrangerea libertatilor si drepturilor fundamentale

Poate vă place și:

libris.ro